Image title

LIPDUB

Viata e un film turnat dintr-un singur cadru.

cere oferta

Introducere

Nu ai cum sa opresti camera, nu poti repeta ceea ce ai gresit. Aceasta este miza unui videoclip realizat prin tehnica one-shot. Intreaga echipa face parte din distributia sa, dar rolurile sunt diferite, iar coordonarea trebuie sa fie pur si simplu… perfecta.

Descriere

Se ia o melodie cunoscuta, o camera video, recuzita pentru toate ideile posibile si o echipa gata sa depaseasca granitele creativitatii. Impartiti in echipe, participantii isi aloca bucatile muzicale in care vor aparea in videoclip. Vor hotari scenariul pentru fiecare vers sau strofa, isi vor aloca rolurile si vor repeta scena pana cand coordonarea va fi perfecta. Iar provocarea abia aici incepe. Scena fiecarei echipe trebuie coordonata cu celelalte. Cand camera ajunge in dreptul tau nu mai e loc de ezitari, ci doar de magia pe care fiecare o pune in acest proiect.
“Se aud primele acorduri si echipa cu numarul unu coboara o colina, alunecand cu snowboard-uri pe iarba. Stafeta este preluata de cei pe biciclete si pe role, in timp ce piesa ajunge la strofa a doua. Inceputul refrenului ii gaseste pe cei…” tu cum ai continua scenariul?

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor muncii in echipa.

2

Distractie.

3

Dezvoltarea abilitatilor de leadership.

4

Stimularea creativitatii in echipa.

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 20-400

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!