Image title

OUT OF THE BOX

Toti ne dorim angajati creativi care sa gaseasca solutii inovative. Cu alte cuvinte, ne dorim angajati care sa gandeasca liber. Evrika! Avem programul perfect: Out of the box.

cere oferta

Introducere

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din lume doreste sa sponsorizeze proiectul vostru de constructii. Fie ca veti avea de realizat o ambarcatiune eco, un pod sau o cladire neconventionala, va trebui sa-i convingeti pe actionari ca proiectul vostru merita toti banii!

Descriere

Fiecare echipa va avea la indemana o serie de materiale cu ajutorul carora va trebui sa construiasca un dispozitiv ingenios. Nimeni nu ne impiedica sa impingem ideile noastre pana unde vrem noi.
Cand intreaga echipa isi doreste sa navigheze pe apa, la bordul unei barci ingenioase sau sa realizeze un dispozitiv de tip perpetuum mobile, participantii vor intelege ca siguranta si victoria stau in mainile lor. Nu uitati ca va trebui sa prezentati proiectul in fata unui grup de investitori. Apoi, va trebui sa construiti. Primiti pet-uri, cartoane, sfoara, lemne, poate chiar si cate un motoras salvator.
O conditie esentiala pentru acest program: gandirea out of the box sau pe romaneste, o gandire libera.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor lucrului in echipa.

2

Monitorizarea si dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

3

Dezvoltarea intercunoasterii in randul participantilor.

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 30-100

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!