Image title

PHOTO HUNT

Legendele spun ca fotografiile fura sufletul oamenilor. Voi, ca fotografi, veti da suflet fotografiilor.

cere oferta

Introducere

O poza face intr-adevar cat o mie de cuvinte! Va invitam sa compuneti un foto-reportaj care sa surprinda valorile companiei sau cele mai importante momente din cadrul echipei voastre.

Descriere

Supraexpunere, ISO prea mic sau poze intunecate sunt doar cateva dintre problemele cu care ne confruntam atunci cand facem fotografii. Pentru a rezolva aceste impedimente, oamenii vor lua parte la un workshop de fotografie. Informatiile, cat si materialele primite in cadrul workshopului le vor folosi participantilor in desfasurarea activitatii urmatoare. In cadrul acestei activitati vor avea de facut un foto reportaj pe o anumita tema: calendarul firmei, ilustrarea valorilor companiei, a proiectelor de succes ale echipei sau a calitatilor unei echipe de succes. Pentru a reusi sa termine sarcinile, fiecare echipa va trebui sa plece in „vanatoarea” de imagini care sa-i ajute in compozitia foto reportajului. La finalul programului vom avea o expozitie foto si fiecare participant va putea vota poza preferata. Avem si un premiu surpriza pentru echipa castigatoare.
Photo hunt devine o ocazie buna pentru exersarea tehnicilor de fotografiere iar membrii echipelor afla despre latura artistica a fiecaruia dintre ei. Can you picture this?

Beneficiile programului:

1

Monitorizarea si dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

2

Dezvoltarea intercunoasterii in randul participantilor.

3

Distractie.

4

Descoperirea secretelor lucrului in echipa.

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 30-50

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!