Image title

PLANETARIUM

Va veni vremea cand pe plicurile de corespondenta vom scrie planeta, sistemul solar si galaxia. Omenirea nu va ramane pe Pamant pentru totdeauna si in cele din urma va cuceri spatiul din sistemul solar si dincolo de acesta.

cere oferta

Introducere

Echipa ta va primi cea mai dificila misiune: sa creeze un nou sistem solar sustenabil. Au la dispozitie bile imense de polistiren, materiale pentru fiecare planeta, indicatii detaliate cu privire la conditiile de viata pe care fiecare planeta ar trebui sa le indeplineasca. Acomodarea pamantenilor va fi o adevarata provocare.

Desfasurare

Impartiti in echipa, participantii vor primi cate o resursa unica, pe care o vor putea da altor echipe numai daca vor trece prin diverse misiuni. Aceste resurse le vor fi necesare pentru a putea asigura viata pe planete. Asadar, vom testa abilitatile de negociere. La fiecare 15 minute un membru al echipei este trimis in misiune pe celelalte planete. Participantii isi vor exersa calitatile de leadership, de negociere, de delegare si de a lucru sub presiunea timpului.
La final, planetele vor fi montate, luminile vor fi stinse si va urma validarea noului sistem solar creat.

Beneficiile programului:

1

Monitorizarea si dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

2

Cresterea sentimentului de apartenenta la echipa.

3

Stimularea creativitatii.

4

Descoperirea secretelor lucrului in echipa.

Image locatie

Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 50-150

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!