Image title

STARS OF CIRCUS

Hocus-pocus-preparatus si abracadabra isi facura efectul. Ochii spectatorilor straluceau de bucurie la vederea jongleriilor, iar acrobatii ii faceau sa isi tina respiratia…

cere oferta

Introducere

Cand cortina se da la o parte, o noua lume isi face aparitia. Clovni, magicieni, dresori, acrobati, uriasi pe picioroange, impreuna te atrag pe taramul in care totul este posibil. O joaca serioasa de-a imaginatia, un spectacol plin de emotie.

Descriere

Impartiti in echipe, participantii vor face parte din trupe de circari adevarati. Scopul lor este acela de a participa la festivalul stelelor circului. Vor invata de la specialisti cum sa jongleze cu popice, cum sa creeze iluzia magiei, cum sa mearga pe picioroange sau cum sa dreseze animale exotice. Clovnerii? Avem! Echilibristica? Desigur!
Fiecare echipa va trebui sa pregateasca un spectacol complex, format din mai multe discipline ale circului. In functie de abilitati si dorinte, exista loc pentru toata lumea. Un lucru este sigur: barierele personale vor fi depasite. Dupa ce isi vor crea numerele, dupa ce le vor repeta, urmeaza marea gala a festivalului. Echipele vor fi pe rand artisti si spectatori. O ocazie unica de a vedea talentele ascunse ale colegilor si de a ii cunoaste prin intermediul lor si al muncii in echipa.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor muncii in echipa.

2

Distractie.

3

Stimularea creativitatii in echipa.

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 20-50

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!