Image title

TEAM WELLNESS TIME

In ce forma fizica si mentala ai vrea sa fii in urmatorii treizeci de ani din viata? Poate ca nu ti-ai fixat aceste teluri dar ar fi indicat sa reflectezi pe marginea lor chiar in acest moment.

cere oferta

Introducere

Studiile au identificat sase fundamente pentru o viata lunga si sanatoasa. Cat de odihnit esti, cat de bine mananci si cat de multa apa bei, cat de activ esti din punct de vedere fizic si cum gandesti. Team Wellness Time este un program menit sa vina in intampinarea companiilor care isi doresc sa investeasca in sanatatea angajatilor.

Desfasurare

Devine tot mai greu sa avem grija de sanatatea noastra cand suntem fugariti de deadline-uri, ore suplimentare, target-uri si indicatori de performanta. Asadar, iti propunem un program de wellness pentru echipa ta. Participantii se vor bucura de o experienta unica in care vor fi initiati in tainele imbunatatirii vietii fizice si psihice. Pe toata durata weekend-ului ei vor participa la ateliere pentru imbunatatirea activitatii fizice. Vor lua lectii de zumba, muay thai, aerobic, kangoo jumps, pilates. Vor participa la workshopuri de nutritie, vor invata tehnici de relaxare si meditatie si vor lua cursuri de stress management. Totul, sub coordonarea celor mai priceputi traineri si specialisti in domeniu. Este timpul sa investim in sanatatea oamenilor din companie.

Beneficiile programului:

1

Dezvoltarea autocunoasterii si intercunoasterii in randul participantilor.

2

Cunoasterea secretelor lucrului in echipa.

3

Imbunatatirea stilului de viata.

4

Distractie.

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 20-100

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!