Image title

THE COUNTDOWN

Vrei ca echipa ta sa-si depaseasca limitele si sa fie pusa in situatii in care n-a fost niciodata? Atunci acest program este ceea ce cautai.

cere oferta

Introducere

TIC-TAC, TIC-TAC! Una dintre cladirile simbol din Europa este sub amenintare terorista. Serviciile secrete din toata lumea sunt convocate pentru a gasi si dezamorsa bomba. Multa tensiune, multe sarcini de indeplinit, iar timpul nu este deloc aliatul vostru.

Descriere

The Countdown doboara barierele intre participanti, le creste moralul, sporeste motivatia si creste coeziunea echipei. Participantii afla ca fac parte din elita trupelor de investigatie si primesc primele probe de inteligenta. Dupa doar cateva minute, se da alarma si adevarata lor misiune este o incercare contracronometru. Au de cautat indicii, de intervievat suspecti, de descifrat enigme. Fiecare reusita le va dezvalui o parte din codul de dezamorsare a dispozitivului exploziv. Fiecare esec, le va scurta timpul pe care il au la dispozitie pentru a salva cladirea. Si mai e ceva: cine este raufacatorul? Poate raspunsul va fi dat de unul dintre cuburile Rubik, un alt element din aceasta ecuatie. The Countdown, o combinatie de adrenalina, perspicacitate, efort comun si decizii rapide.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor lucrului in echipa.

2

Dezvoltarea gandirii strategice.

3

Cresterea sentimentului de apartenenta la echipa.

Image locatie

Outdoor

Peeps

Nr. Participanti: 10-100

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!