Image title

THE COUNTDOWN

Vrei ca echipa ta sa-si depaseasca limitele si sa fie pusa in situatii in care n-a fost niciodata? Atunci acest program este ceea ce cautai.

cere oferta

Introducere

TIC-TAC, TIC-TAC! Cladirea in care va aflati a fost atacata de catre teroristi si se afla sub amenintare cu bomba. Intreaga soarta a comunitatii este in mainile voastre. Sunteti convocati pentru gasirea si dezamorsarea bombei. Multa tensiune, multe sarcini de indeplinit, iar timpul nu este deloc aliatul vostru.

Descriere

The Countdown doboara barierele intre participanti, le creste moralul, sporeste motivatia si creste coeziunea echipei. Participantii afla ca fac parte din elita trupelor de investigatie, primesc primele indicatii si incep antrenamentele pentru a supravietui in conditii de maxima tensiune. Dupa doar cateva minute, se da alarma si adevarata lor misiune este o incercare contracronometru. Au de depasit probe practice, cautat indicii, de descifrat enigme. Prin fiecare reusita vor fi tot mai aproape de aflarea codului care dezamorseaza dispozitivul exploziv. La final, odata cu descoperirea bombei, participantii vor avea ocazia de a descoperi rolul echipei in depasirea unui moment critic.

The Countdown, o combinatie de adrenalina, perspicacitate, efort comun si decizii rapide.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor lucrului in echipa.

2

Dezvoltarea gandirii strategice.

3

Cresterea sentimentului de apartenenta la echipa.

Image locatie

Outdoor

Peeps

Nr. Participanti: 10-100

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!