Image title

THE LOST SYMBOLS

Fiecare oras are povesti ascunse, pe care foarte putini ajung sa le cunoasca. Fiecare poveste este plina de mistere, fiecare cautare este o aventura incarcata de neprevazut.

cere oferta

Introducere

Omenirea se afla intr-un punct critic al existentei sale. Un virus indestructibil, pe cale de a fi creat ameninta sa distruga intreaga viata de pe pamant. Pentru a asigura supravietuirea civilizatiei, a fost creata o societate de elita, WHO (World Health Organisation), formata din cei mai buni experti in diverse domenii. Ei se reunesc pentru a li se dezvalui secrete bine ascunse de-a lungul secolelor.

Desfasurare

Alchimia, misticismul, codurile ascunse in arta, numerologia si matematica sunt doar cateva din enigmele care le vor fi dezvaluite echipei tale. Si totusi, exista o problema: liderii, care detineau fragmente ale formulei acestui virus si care incercau sa le protejeze, au fost ucisi de cei care vor distrugerea Terrei. Pentru a putea ajunge la aceste fragmente in timp util si pentru a le recupera, participantii pornesc intr-o aventura contracronometru, presarata cu mistere si pericole. Din fericire, la locul fiecare crime exista indicii care, odata descifrate, ii vor ajuta sa porneasca pe drumul cel bun. Vom porni impreuna in cautarea „timpului” intr-un oras mare, aglomerat si plin de mister.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea simbolurilor istorice

2

Dezvoltarea capacitatii de adaptare la situatii noi si stresante

3

Managementul conflictului

4

Eliminarea prejudecatilor, eliminarea invinovatiri

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 10-50

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image
Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!