Image title

THE MASK

Fiecare om are o mie de masti care i s-ar potrivi. Pe care dintre ele o vad ceilalti? Pe care dintre ele o vedem noi insine?

cere oferta

Introducere

Fiecare dintre noi are datoria de a se uita la propria masca si de a gasi adevarul de sub ea. O masca atat de realista incat iti va da ocazia de a analiza fiecare trasatura. Un proces in care esti singur si inconjurat de oameni in acelasi timp. La final, te vezi cu alti ochi…ai tai sau ai colegilor. Si fiecare dintre ei s-ar putea sa vada altceva. Banuiesti ce?

Descriere

O masca face bine la ten, dar nu si la suflet. Tocmai de aceea, le vom da jos. Ne asiguram mai intai ca realizam o masca extrem de realista. Vom folosi pentru asta materiale inovative si ecologice, iar rezultatul va fi o copie fidela a chipului nostru. Dupa aceasta prima etapa, participantii isi vor ajuta colegii sa identifice principalele caracteristici si emotii pe care le transmit prin expresiile faciale. Vor folosi pentru asta nu doar cuvintele, ci si multe culori. Dincolo de acest aspect, programul se va axa pe constientizarea felului in care suntem vazuti de ceilalti. Fiecare persoana va avea ocazia sa compare felul in care se vede pe sine cu modul in care este perceputa de cei din jur. Cat este real, cat este o masca, unde gresim si ce avem de facut pentru a fi cat mai autentici?

Beneficiile programului:

1

Descoperirea importantei apartenentei la echipa.

2

Intercunoastere si autocunoastere.

3

Constientizarea lucrului in echipa.

4

Dezvoltarea comunicarii autentice.

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 10-50

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!