Image title

THE MAZE

“Muntii Superstitiei” din Arizona. Locul in care se afla misterioasa “mina de aur pierduta a olandezului”.

cere oferta

Introducere

Conform unei legende locale, undeva in anii 1800, un barbat pe nume Jacob Waltz, ar fi descoperit o gigantica mina de aur in acesti munti si, de atunci, aceasta a capatat numele de “Mina de aur pierduta a olandezului”. Misiunea echipei tale? Sa ajunga la acest loc si sa descopere comoara pierduta.

Descriere

Fiecare echipa va avea la dispozitie un vehicul, un kit initial, o harta corecta si posibilitatea de a obtine foarte mult aur. Ce aveti de facut? Va trebui sa planificati traseul si sa optimizati selectarea resurselor tinand cont de vreme, pentru intreaga calatorie.
Vestea proasta e ca accesul in aceasta zona este limitat. Avem insa un permis de acces cu o singura utilizare. Deci vom avea timp sa ajungem in munti, sa extragem aur si sa ne intoarcem cu cat de mult aur putem. Un labirint decizional pe care participantii il vor putea parcurge doar daca dau dovada de abilitati foarte bune de comunicare, de negociere si de leadership. Ce decizii vor lua? La ce vor renunta? Cum vor face fata provocarilor si lipsurilor? O poveste cu final deschis, care impinge oamenii departe de zona de confort si de clisee.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor lucrului in echipa.

2

Dezvoltarea abilitatilor de leadership.

3

Cresterea abilitatilor de negociere.

4

Dezvoltarea gandirii strategice.

Image locatie

Outdoor

Peeps

Nr. Participanti: 50-300

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!