Image title

THE RACE

Roata a fost cea mai mare inventie a omului. I-a usurat munca, l-a ajutat sa parcurga distante mari si sa organizeze, mii de ani mai tarziu, cursele de Formula 1.

cere oferta

Introducere

Cea mai surprinzatoare si originala cursa de masini. Papa-Mobilul se va afla in pole position alaturi de masini de politie, Bat-Mobil sau celebrul automobil al lui Bonnie si Clyde. Competitorii isi vor crea propriile masini de curse si vor lua parte la cea mai vesela competitie de acest gen.

Descriere

Fiecare echipa va primi o tema. Imbracati si accesorizati conform personajelor pe care le reprezinta, participantii vor construi bolizii conform inspiratiei, dar si planurilor strategice. Dupa ce au reusit sa depaseasca toate provocarile tehnice si dovedesc ca masina lor este functionala, concurentii vor intra in marea competitie. Celebrele masini vazute in filme sau in cartile de benzi desenate vor participa la o cursa spectaculoasa plina de neprevazut. Dar asta nu este tot. Un eveniment de o asemenea amploare are musai nevoie de o gala pe masura. De aceea, fiecare echipa va participa la un targ de masini in care vedetele vor fi atat automobilele, cat si echipele. Costumele lor se vor potrivi manusa in spectacolul pe care participantii il vor concepe si il vor realiza.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor muncii in echipa.

2

Dezvoltarea abilitatilor de leadership.

3

Monitorizarea si imbunatatirea procesului de comunicare.

4

Dezvoltarea creativitatii.

Image locatie

Outdoor

Peeps

Nr. Participanti: 20-150

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!