TeamBuilding – HPDI

TeamBuilding

De multe ori, oamenii uită cât de multe lucruri au învățat jucându-se. Noi știm însă că jocul este cea mai performantă metodă de învățare și tocmai de aceea căutam permanent să aducem lucruri noi. Și, odată cu fiecare grup, învățăm și folosim experiența acumulată pentru a crea noi concepte de team building.

Echipa noastră este formată din peste 40 de facilitatori cu o experiență de minimum trei ani în programe de team building. Specialiști în comunicare, psihologi, antrenori de fitness, nutriționiști, actori, dansatori, cu toții ne bucurăm să oferim o experiență memorabilă participanților noștri.

Când vine vorba de team building creativitatea este superputerea noastră.


ESCAPE ROOM

10-30 | Online
Desfășurare Deschizi ochii. În jurul tău, doar întuneric și un sentiment ciudat te pătrunde. Un zgomot puternic se aude în dreapta ta. Simți inima cum începe să iți bată din ce în ce mai tare. Tresari… Bine ai venit într-o nouă aventură digitală alături de echipa ta! Împreună va trebui să găsiți ieșirea din acest…
Află mai multe

INDEPENDENT MOVIE

30-100 | Indoor si Outdoor
LUMEA ÎNTREAGĂ E O SCENĂ ȘI NOI FACEM PARTE DINTR-UN SPECTACOL. UNEORI REPETĂM MAI PUȚIN, ALTEORI MAI MULT.
Află mai multe

LA BELLE EPOQUE

100 | Indoor
LUMEA ÎNTREAGĂ E O SCENĂ. NOI FACEM PARTE DINTR-UN SPECTACOL. UNEORI REPETĂM MAI PUŢIN, ALTEORI MAI MULT.
Află mai multe

DANCE FLOOR

100 | Indoor si Outdoor
DANSUL NU ARE NEVOIE DE CUVINTE, DE IDEI, DE CONSENS. TOATE ACESTEA TRĂIESC ÎN DANS.
Află mai multe

THE RACE

100 | Indoor si Outdoor
ROATA A FOST CEA MAI MARE INVENŢIE A OMULUI. I-A UŞURAT MUNCA, L-A AJUTAT SĂ PARCURGĂ DISTANŢE MARI ŞI SĂ ORGANIZEZE, MII DE ANI MAI TÂRZIU, CURSELE DE FORMULA 1.
Află mai multe

THE COUNTDOWN

30-100 | Indoor
VREI CA ECHIPA TA SĂ-ŞI DEPĂŞEASCĂ LIMITELE ȘI SĂ FIE PUSĂ ÎN SITUAŢII ÎN CARE N-A FOST NICIODATĂ? ATUNCI ACEST PROGRAM ESTE CEEA CE CĂUTAI.
Află mai multe

EIFFEL TOWER

10-30 | Indoor
324 DE METRI ÎNĂLŢIME, 10.000 DE TONE, CELEBRUL MONUMENT DIN CAPITALA FRANŢEI A FOST CEA MAI ÎNALTĂ CLĂDIRE DIN LUME LA MOMENTUL CONSTRUCŢIEI. ÎNSĂ PUŢINĂ LUME ŞTIE CĂ ACEST MONUMENT A FOST CONSTRUIT CU OŢEL ROMÂNESC.
Află mai multe

FOOD TRUCK

100 | Outdoor
AROME EXOTICE SAU AMINTIREA PLĂCUTĂ A BUCATELOR DIN VACANȚE. O COMPETIŢIE DE BUN GUST ŞI OAMENI APROPIAŢI, STRÂNŞI CU TOŢII ÎN JURUL UNUI FESTIVAL CULINAR AL ECHIPEI.
Află mai multe

JUNGLE GAMES

30-100 | Indoor si Outdoor
SURVIVAL IS THE PRIMARY INSTINCT... IT’S OUT OF MY CONTROL. IT’S STRONGER THAN ANYTHING. IT’S AN OUTSIDE FORCE, A VOICE THAT SAYS “DO IT FOR YOUR LIFE OR IT WILL DEVOUR YOU”.
Află mai multe

EROI DE POVESTE

100 | Indoor si Outdoor
CARE SUNT BASMELE PREFERATE ALE COPILĂRIEI TALE? SUPER-EROII POVEȘTILOR ROMÂNEŞTI SALVEAZĂ FETE DE ÎMPĂRAT, CUCERESC ÎMPĂRĂȚII VIRTUALE ȘI MÂNUIESC TABLETE MĂIASTRE.
Află mai multe

Games of Thrones

30-100 | Outdoor
PUTEREA SCOATE CELE MAI ASCUNSE LUCRURI DIN OAMENI. EŞTI CONDUCĂTOR SAU TIRAN? EŞTI ÎNVINGĂTOR SAU ÎNVINS? FOLOSEŞTI DOAR FORŢA SAU ŞI CREATIVITATEA, STRATEGIA ŞI UN STROP DE MAGIE?
Află mai multe