facebook

Team Wellness Time

HPDI a venit cu un concept inedit de team building, axat pe wellness – Team Wellness Time -, o premieră în România. Dacă în trecut team building-ul era asociat, mai degrabă, cu ideea de „team drinking”, acum, într-un Team Wellness Time, angajaţii fac aerobic, zumba, muay-thay, învaţă despre nutriţie, participă chiar la şedinţe de meditaţie şi hipnoză. Fumatul este limitat şi se bea doar apă plată şi sucuri naturale.
De ce un program de Team Wellness Time?

Angajaţii care urmează un regim alimentar sănătos, practică un sport şi aplică tehnici de diminuare a stresului sunt mai performanţi, iar zilele de concediu medical scad semnificativ. Companiile româneşti au înţeles aceste avantaje şi au început să investească mai mult în activităţi de wellness – abonamente la fitness şi aerobic sau cursuri de nutriţie pentru angajaţi. În acest context, Human Performance Development Internaţional vine cu o inovaţie pe piaţa de team building din România: Team Wellness Time.

În cele trei zile de team building, participanții vor primi consiliere de la:

team-building-wellness-HPDIicon-verdeterapeuți

icon-verdeantrenori de aerobic

icon-verdeantrenori de muay-thai

icon-verdemaseuri

 

Vor fi prezenți la work-shop-uri de:

icon-verde

gastronomie

meditație icon-verde

icon-verdemanagementul stresului

icon-verdehipnoză

O viață sănătoasă cere sacrificii și schimbari ale obiceiurilor nesănătoase. Human Performance Development International este alături de companiile care îsi doresc să investescă în starea de sănătate (fizică și psihică) a propriilor angajați. Impreună de la GRUP la ECHIPĂ.

Numar participanti: 20-120

Obiective:

Conştientizarea conceptului de wellness.

Iniţierea participanţilor în activităţi specifice wellness-ului.

Depăşirea propriilor limite la nivel personal prin creşterea coeziunii echipei.

Înlăturarea stresului profesional şi învăţarea unor tehnici de prevenire a acestuia.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

SUNA ACUM!
Inline
Inline