ELECTION DAY

„NU SUNT TURMENTAT, DAR EU... EU PENTRU CINE VOTEZ? O SCRISOARE PIERDUTĂ – I.L.CARAGIALE

Introducere

Staff pentru campania electorală, campanie de promovare pentru candidatul la preşedinţie, dezbateri încinse, conceperea mesajului politic. Pe scurt, compania ta va organiza cele mai importante alegeri iar câştigătorul va fi cel mai persuasiv candidat.

Desfășurare

Fiecare echipă va primi o temă. Îmbrăcaţi şi accesorizati conform personajelor pe care le reprezintă, participanţii vor construi bolizii conform inspiraţiei dar şi planurilor strategice. După ce au reuşit să depăşească toate provocările tehnice şi dovedesc că maşina lor este funcţională, concurenţii vor intra în marea competiţie.
Celebrele maşini văzute în filme sau în cărţile de benzi desenate vor participa la o cursă spectaculoasă plină de neprevăzut. Dar asta nu este tot. Un eveniment de o asemenea amploare are musai nevoie de o gală pe măsură.
De aceea, fiecare echipă va participa la un târg de maşini în care vedetele vor fi atât automobilele cât şi echipele. Costumele lor se vor potrivi mănuşă în spectacolul pe care participanţii îl vor concepe şi realiza.