ROBBO CHALLENGE

TRANSFORMERS AJUNG PE PĂMÂNT DIRECT LA TEAM BUILDING-UL ECHIPEI TALE. TEHNOLOGIA TE VA SURPRINDE.

Introducere

Dacă până acum traficul aglomerat te plictisea, după acest team building vei vedea în ambuteiaj un șir nesfârșit de roboți care stau ascunși sub capotele mașinilor. Imaginează-ți o lume în care munca echipei tale va fi preluată de roboți. Tone întregi de metal care își vor face simțită prezența în compania ta.

Desfășurare

Până la inteligența artificială, noi vom crea cadrul pentru ca echipa ta să exploreze o lume a roboților. Vor salva lumea acești roboți sau vor distruge și ultimele resurse vitale ale planetei? Vom fi conduși de roboți sau vom învăța să conviețuim și să îi aducem alături de noi pentru a construi o lume mai bună? Totul ține de modul în care echipa ta va acționa manetele și butonul roșu. Un concept pentru pasionații de robotică, dar și pentru cei care vor să trăiască viitorul acum.
Robochallenge este un program în care tehnologia se îmbină cu istețimea și perspicacitatea. Fie că echipa ta lucrează în fiecare zi printre roboți, fie că îți dorești un team building care să te inspire să gândești out of the box, acest concept este pentru voi. Fiecare echipă implicată va primi câte un kit care, după asamblare, se transformă într-un robot.
De aici, apelăm la creativitatea voastră. După personalizarea și prezentarea mașinăriei hi-tech, dăm startul jocurilor. Roboții vor trece prin probe individuale și de echipă. Rezultatul probelor? Lăsăm echipa ta să aleagă cum vede viitorul. Să fie același cu viitorul companiei? Îi lăsăm pe ei să decidă în cel mai futurist concept de team building.