SUPERHERO CHALLENGE

HEROES ARE MADE BY THE PATH THEY CHOOSE, NOT THE POWERS THEY ARE GRACED WITH.

Introducere

Atunci când universurile Marvel și DC sunt depășite de multitudinea inamicilor, apelează la cea mai puternică unealtă pe care o au la îndemână: echipa. Iar când întregul tăvălug ajunge pe Pământ, printre muritorii de rând, Batman și Iron Man vor avea nevoie de ucenici din cele mai puternice echipe. Sunteți pregătiți să luptați alături de titanii benzilor desenate?

Desfășurare

atman, Superman, Wonderwoman și Iron Man reunesc la aceeași masă toți membrii echipei tale. Care este scopul lor? Să stabilească în cele mai mici detalii cum vor fi create clonele care îi vor înlocui în luptele de pe Pământ. Ce se va întâmpla mai departe ține în totalitate de echipa ta. Miza pentru fiecare luptă este lume pașnică, neatinsă de puterile răului.

Cum vor reacționa super-eroii noștri când vor fi surprinși de apariția inamicului? Cât de departe vor merge cu apărarea planetei, antrenamentele și învingerea inamicului? Vor reuși să exploreze la maximum fiecare super-putere a clonelor pe care le vor crea?
Mai presus de creativitate, tensiune și lecții învățate din munca în echipă, la final fiecare dintre participanți va fi propriul super-erou marcat de energie, emoție, ochi ageri și asertivitate. În viața de zi cu zi, super-puterile îi vor ajuta să folosească fiecare resursă în folosul echipei din care fac parte.