THE ART FESTIVAL – HPDI

THE ART FESTIVAL

CULTURE IS THE ARTS ELEVATED TO A SET OF BELIEFS

Introducere

Trăim într-o eră a vitezei, a tehnologiei şi a interacţiuni umane digitalizate. Suntem din ce in ce mai mult preocupaţi de grijile cotidiene şi uităm să mai aducem bucurie prin gesturile mici. Astfel am deteriorat valorile societăţii. Marii lideri ai lumii, s-au întâlnit şi au selectat persoanele potrivite care să fie pilonii schimbării globale.

Desfășurare

În fiecare an­­­în sistemul de protecție intră aproximativ 10.000 de copii. Intră într-un sistem menit să le asigure nevole de baza. Noi considerăm că și cunoașterea, educația și curiozitatea se încadrează tot aici. Echipa ta poate juca un rol important în orizonturile acestor copii.
Îți propunem un tur în jurul lumii, din care, împreună cu echipa ta, să înveți cele mai importante taine și obiceiuri. Odată însușite sunteți pregătiți să le prezentați în fața celor mai curioși ochi, cei ai copiilor. Nu facem asta oricum, un spectacol pe cinste, merită o organizare pe cinste, așa că punem în scenă un întreg festival al diversității și cunoașterii. Nu îți face griji, vei avea alături specialiști ai tainelor, pregătiți să îți transere din abilitățile lor.
Veți fi împărţiţi pe continente și fiecare continent va fi responsabil de a vă provoca, distra şi a vă aduce mai aproape unii de ceilalţi. Echipele au posibilitatea de a contribui la educația viitoarei generaţii, cât şi de a-şi aduce tradiţiile proprii în faţa copiilor. Vom face împreună un festival plin de amuzament, culoare şi educaţie şi vom începe de aici să aducem culoare în fiecare lăcaş unde este nevoie. Pentru o zi sau mai multe vom fi nucleul de schimbare al educaţiei din comunitatea în care ne aflăm şi vom face tot ceea ce este necesar pentru asta, împreună.