THE RACE – HPDI

THE RACE

ROATA A FOST CEA MAI MARE INVENŢIE A OMULUI. I-A UŞURAT MUNCA, L-A AJUTAT SĂ PARCURGĂ DISTANŢE MARI ŞI SĂ ORGANIZEZE, MII DE ANI MAI TÂRZIU, CURSELE DE FORMULA 1.

Introducere

Cea mai surprinzătoare şi originală cursă de maşini. PapaMobilul se va afla în pole position alături de maşini de poliţie, Bat-Mobil sau celebrul automobil al lui Bonnie şi Clyde. Competitorii îşi vor crea propriile maşini de curse şi vor lua parte la cea mai veselă competiţie de acest gen.

Desfășurare

Fiecare echipă va primi o temă. Îmbrăcaţi şi accesorizati conform personajelor pe care le reprezintă, participanţii vor construi bolizii conform inspiraţiei dar şi planurilor strategice. După ce au reuşit să depăşească toate provocările tehnice şi dovedesc că maşina lor este funcţională, concurenţii vor intra în marea competiţie.
Celebrele maşini văzute în filme sau în cărţile de benzi desenate vor participa la o cursă spectaculoasă plină de neprevăzut. Dar asta nu este tot. Un eveniment de o asemenea amploare are musai nevoie de o gală pe măsură.
De aceea, fiecare echipă va participa la un târg de maşini în care vedetele vor fi atât automobilele cât şi echipele. Costumele lor se vor potrivi mănuşă în spectacolul pe care participanţii îl vor concepe şi realiza.