Image title

The Quarantine Show

Team Building Online

cere oferta

Viata bate televiziunea. Distractia invinge distanta. Iar daca unim aceste doua afirmatii, rezulta cea mai distractiva emisiune de televiziune care ar putea fi realizata de o echipa ai carei membri sunt la distanta unii de altii. The Quarantine Show este ocazia perfecta de a petrece 3 ore cu sens impreuna cu colegii din companie. Vom face haz de necazul vedetelor, vom gasi modalitati complet traznite de a realiza o emisiune serios de amuzanta si ne vom folosi creativitatea pentru a micsora distanta dintre noi.
Fie ca este vorba despre un program de fashion, o emiune de barfe mondene sau o competitie la cutite, vom descoperi cum propria locuinta, o camera web si un laptop ne transforma intr-o veritabila echipa de televiziune. Cu sarcini nemaivazute, cu intorsaturi de situatie si cu momente neprevazute imortalizate intr-o forma inedita.
Si ne plac premiile. Stim asta. Ne place competitia distractiva. Stim si asta. Singurul lucru pe care nu il stim este cine vor fi castigatorii acestei competitii televizate. Cine va straluci pe podium la capitole precum: Originalitate, Amuzament dincolo de limite, Revolutie in moda sau Asta inseamna sa fii mafiot.

Ne vedem la The Quarantine Show!

Beneficiile programului:

1

Comunicare și feedback

2

Cunoaștere și relaționare

3

Amuzament și destresare

4

Creativitate și adaptare

5

Muncă în echipa și atribuire de sarcini

Image locatie

Online

Peeps

Nr. Participanti: 20-60

Lang

RO/EN

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!