facebook

TIME MASTERS – Curs open de time management

linii

Timpul este moneda vietii tale. Este singura moneda pe care o ai si numai tu poti hotari cum o vei cheltui. Fii atent ca nu cumva sa-i lasi pe altii s-o cheltuie pentru tine.

Carl Sandburg

Cui se adreseaza?

Tuturor celor care doresc sa obtina o mai buna gestionare a timpului si ,implicit, sa isi imbunatateasca eficienta.

Obiective curs:

La finalul cursului participantii vor:

 1. sti sa valorifice timpul si importanta lui.
 2. invata sa eficientizeze timpul.
 3. sti sa stabileasca obiective clare pentru o mai buna organizare a timpului.
 4. sti sa stabileasca o strategie pentru eficientizarea timpului (prioritati, delegare).
 5. sti sa gestioneze sarcinile, timpul si situatiile de criza pentru o mai buna organizare.
 6. sti sa elimine sarcinile si ”timpii morti” care ii fac sa piarda timp pretios.
 7. invata sa realizeze un plan de actiune pentru realizarea sarcinilor in mod eficient si la timp.

Loc de desfasurare:  Timisoara

Durata:  1 zi

Data:  11.12.2014

Program: 9:30 – 18:00 (include doua pauze de 15 min si pauza de pranz 1h)

Structura curs:

09.00 – 09.30 – Welcome Coffee

09,30 – 10,45 – Curs

10,45 – 11,00 – Coffee Break

11,00 – 13,00 – Curs

13,00 – 14,00 – Pranz

14,00 – 15,45 – Curs

15,45 – 16,00 – Coffee Break

16,00 – 17,00 – Curs

17,00 – 18,00 – Recapitulare

Agenda curs:

 • Timpul si importanta lui. In fiecare zi, toti ne impiedicam de urmatoarea sintagma “Timpul inseamna bani”. Timpul petrecut la munca, realizand sarcinile de la birou si chiar timpul petrecut pentru rezolvarea problemelor personale  inseamna bani. Indiferent de natura problemelor care se cer rezolvate, eficientizarea procesului  aduce beneficii consistente atat pe plan personal cat si profesional.
 • Obiective SMART. Managementul timpului este, prin excelenta, un management prin obiective. Planificarea eficienta a timpului inseamna identificarea obiectivelor si asumarea responsabilitatilor ce tin de atingerea acestora. Daca privim obiectivele ca fiind rezultate masurabile ale activitatilor pe care le realizam, putem face apel la caracteristicile SMART, tocmai pentru ca planificarea sa fie si mai precisa. De aceea, prin intermediul acestei metode, cursantii vor invata sa transforme orice obiectiv intr-unul SMART.
 • Cele 4 cadrane ale sarcinilor. Stephen Covey a dezvoltat o teorie de prioritizare a sarcinilor. Aceasta teorie spune ca sarcinile zilnice se impart in 4 categorii: Importante, Urgente, Neimportante si Neurgente. Participantii vor invata sa implementeze acest procedeu pentru sarcinile lor zilnice de la birou dar si din viata privata.
 • Cine ne mananca timpul. In timpul unei zile, exista o serie de factori si sarcini care ne rapesc timpul. Participantii vor invata sa identifice acesti factori si sa ii elimine din programul zilnic.
 • Principiul Pareto 80-20. Pentru a evidentia cat de important este sa-ti stabilesti prioritatile, Vilfred Pareto a enuntat urmatoarea teorie: “80% din tot ceea ce se realizeaza pe Pamant se face cu doar 20% din efortul omenirii.” Mai mult, el a aplicat legea fiecarui domeniu in parte si i-a dovedit universalitatea.  Cursantii vor invata sa aplice acest procedeu in sarcinile zilnice, pentru  ca in final 20% din sarcini sa le aduca 80% din beneficii.
 • To Do List. Pentru time management exista numeroase instrumente menite sa ne ajute sa ne organizam mai bine; unul dintre ele este si To Do List-ul.Participantii vor invata sa utilizeze acest instrument pentru a reusi o planificare eficienta a timpului si a sarcinilor zilnice.
 • Agenda. Eficienta presupune organizare  iar un instrument la indemana este Agenda. Acest capitol ofera participantilor trucuri pentru organizarea agendei. Vor invata sa scrie si sa isi personalizeze agenda astfel incat aceasta sa fie un lucru firesc  si nu o corvoada.

Metode curs:

 • Exercitii si studii de caz
 • Exemplificarea fiecarei teorii
 • Metode experentiale
 • Teme de lucru si exercitii.

Tarif:  95  Euro, TVA neinclus. Tariful acopera cursul, certificarea de la sfarsit, suportul de curs, pauzele de cafea si de masa de pranz.

Locatie: Hotel Angellis, str. Divizia 9 Cavalerie, nr 21, Sala Mica.

Trainer: Alexandru Busila

Alexandru Busila

“Cine nu se mai poate considera copil se poate considera un om mort.” Aceasta frazaeste nr. 1 din decalogul lui Alexandru Busila. Valorile si principiile fac de cele mai multe ori diferenta in situatiile dificile, intre oameni. Oportunitatea este o variabila trecatoare pe care nu te poti baza. Insa consistenta este altceva. Este un client fidel.

Alexandru a absolvit Facultatea de Psihologie si a continuat cu un Master de Terapie Cognitiv Comportamentala. A devenit intre timp si Formator Autorizat de CNFPA. Si-a inceput cariera de trainer atat in teambuildinguri, cat si in cursuri de Time Management, Management-ul Schimbarii in situatii de criza, Stres Management, Workshop de Motivatie, Comunicare, Dezvoltare personala si Coaching.

Cosmote, ApaNova, Microsoft, Renault,Toyota Material Handling Romania sunt doar cativa din clientii sai pe partea de corporate  iar in ceea ce priveste voluntariatul,  si-a donat timpul Fundatiei Leaders, atat in teambuilding-uri cat si in diferite sesiuni ale echipei Leaders sau  ale proiectelor organizatiei.

Experienta lui a fost influentata de cursurile lui Jim Bagnola si de experienta alaturi de acesta. Cariera de trainer a mers mana in mana cu cea de terapeut. In aceasta directie, Alexandru a alocat peste 150 de ore de dezvoltare personala (terapie cognitiv comportamentala).

Alexandru este un trainer modern, proaspat si inovativ. Imbina cunostintele psihologiei cu mesajul ce urmeaza a fi transmis, intr-o forma neconventionala dar eficienta. Carisma, empatia si consistenta sunt doar cateva din elementele cu care a fost caracterizat in multele formulare de feedback folosite de-a lungul timpului.

Cine este organizatorul:

Infiintata in 2001, Human Performance Development International (HPDI) furnizeaza solutii de leadership si dezvoltare a resurselor umane prin training, coaching si teambuilding.

Reprezentanti ai lui Jim Bagnola in Romania, asiguram evenimente de tip open si cursuri personalizate pentru partenerii nostri, companii mari din tara si strainatate.

Ulterior, am dezvoltat servicii  anexe de consultanta de tip business to business, ca reprezentanti in Romania ai retelei Internationale de B2B, Enablers International.

Cateva dintre companiile pentru care HPDI a lucrat in ultimile programe de tip open: Continental, BCR, Orange, BancPost, Unicredit Bank, Friesland, SecpralPro Instalatii, Toyota Material Handling Romania, A&G Med, Industrial Access, Net Brinel, Raiffeisen Bank, Hilton, Sykes EEE, Leoni Wiring, Smithfield.

Pentru inscrieri sau alte informatii suplimentare:

Coman Ancuta-Florena

Sales Project Manager

Step Up & HPDI

Mobil:+40.0755.906.975; +40.0726451228

Tel. fix:+40.0356.458.588

Office Timisoara: str Andrei Saguna nr. 3 Bl U5/6 , Centrul de Afaceri Contact

Office Arad: Bd. Iuliu Maniu, nr. 2-10, sc. D, ap 1-2

E-mail: ancuta.coman@hr-step-up.ro

Lasă un răspuns

SUNA ACUM!
Inline
Inline