Arthur Stoiciu – HPDI

Arthur Stoiciu

Trainer

The Doer, adică Făptuitorul. Așa spune google translate că este Arthur Stoiciu, directorul nostru administrativ. Noi îi spunem altfel: Arthur, am o problemă! Și în cel mai scurt timp problema este rezolvată. Așa este Arthur. Este în stare să trezească din somn, în miezul nopții, un director pentru a duce la bun sfârșit ce și-a propus. Pe scurt, Arthur poate să aprindă și un bec ars. El poate!

Arthur a absolvit Facultatea de Economia Turismului Intern și Internațional, apoi a plecat în Alpii Dolomiti din Italia. Nu a meditat acolo, a muncit. A muncit și a trăit aproape 4 ani de zile acolo unde și-a trăit una dintre marele pasiuni, muntele.

“Dependent’’ de adrenalină, Arthur acceptă orice provocare legată de munte, off road, bungee jumping sau alte activități caracteristice oamenilor care aleg să își trăiască viața și nu să-i trăiască viață pe ei.

Arthur este managerul operațional al organizației noastre, cel care știe ce are fiecare de făcut, organizează pe țoată lumea în funcție de disponibilitate și abilitați și are în vedere constant să ne îndeplinim obiectivele individuale, departamentale și organizaționale.

Și cum autenticitatea este una dintre valorile noastre, ne bucuram să-l avem alături pe Arthur, care reușește să gestioneze și cele mai lungi discuții. Este cunoscut în echipă și pentru modul în care reușește mereu să spună lucrurilor pe nume, apreciind totodată feedback-urile și creșterea continuă.