Cătălin Mihalcea

Ambasador

Cătălin este trainer specializat în vânzări de produse și abordează fiecare curs ca pe o nouă provocare bazându-se pe curaj și peste 20 de ani de experiență.Vinde, face marketing sau trade marketing în domeniul electrocasnicelor mari și mici.

Spune că vânzarea nu este o artă, dar făcând vânzări sau doar vorbind despre asta a ajuns să cunoască mii de oameni, inclusiv forță de vânzări din toate rețelele de retail de electronice și electrocasnice din România.

Cătălin nu este un călător în timp, deși i-ar plăcea. Nu face sporturi extreme și are frică de șerpi.Nu a ajuns artist, deși a încercat în copilărie, forțat fiind să vadă dacă se lipesc de el artele plastice.Este un călător, nu degeaba a condus peste un milion de kilometri. Ia decizii – uneori extreme. Nu îi e frică să asculte și să vorbească.A ales să facă ce îi place de fiecare dată.

Cătălin este parte din echipa HPDI din 2019 ca trainer și este prezent în webinariile organizate de noi unde aduce experiență de lucru cu clienții până la cele mai fine detalii.