Eliza Urdă – HPDI

Eliza Urdă

Ambasador

Dedicată îmbunătățirii continue, crede că micile optimizări zilnice, făcute în mod constant, pot duce la rezultate extraordinare. Dezvoltă-te și schimbă ceva!

Eliza a absolvit Facultatea de Litere, însă și-a descoperit recent pasiunea pentru nutriție și pentru un stil de viață sănătos. Așa că a început să studieze acest domeniu, în speranța că va putea ajuta cât mai mulți oameni să ducă o viață echilibrată.

Rebel with a cause: Adevărata ei pasiune este să îi ajute pe alții, în timp ce face ceva cu însemnătate și în concordanță cu valorile și principiile ei. Felul ei diplomat și calm de a comunica o ajută să se conecteze ușor cu oamenii din jurul ei. Nu vorbește prea mult, însă luptă întotdeauna cu pasiune pentru ideile sale. Crede cu tărie în calibrarea cuvintelor și că acestea au puterea de a elibera sau de a distruge oamenii. Crede, de asemenea, că toți oamenii au ceva important de spus și e nevoie doar să fii dispus să îi asculți. Totuși, puțin umor este binevenit oricând. Îi place să își folosească creativitatea pentru a rezolva probleme de natură umană, mai degrabă decât tehnică. Printre pasiunile ei se numără călătoritul, plimbările în natură, gătitul și pictura.

Motto: “Spend your life doing strange things with weird people.” Eliza este ambasador HPDI din 2019 și aduce pasiune și dedicare fiecărui proiect în care este implicată.