Irina Zecheru – HPDI

Irina Zecheru

Trainer

Irina se recomandă ca fiind un trainer pasionat de oameni și tehnologie. După studii de istoria artei în țară și străinătate și după livrarea de experiențe de învățare din 2015, Irina Zecheru poate spune cu o mare venerație: ”încă învăț”!

Ce pot avea în comun arta și trainingul? Răspunsul Irinei se află în cuvintele unuia dintre artiștii ei preferați. Paul Klee își sintetizează opera astfel: “O linie este un punct care a plecat la plimbare.”

În ultimii 3 ani, experiența Irinei s-a tradus în training-uri implementate având la bază licențe și evoluând către definirea propriilor domenii de pregătire a echipelor în domenii de hard și soft skills. A fost pe rând mentor, team leader și creator de conținut. Primul curs de formare a trainerilor l-a urmat în 2012, iar în 2015 a participat la cursuri de Train of Trainers.

Irina s-a adaptat noilor tehnologii în formarea echipelor folosind instrumente de training virtuale, apelând la soluții video și aplicații încă de când tehnologia în cadrul învățării era departe. De asemenea, a dezvoltat materiale de training, programe de inducție adaptate la programe și procese.

În dezvoltarea trainingurilor, Irina consideră că linia transformării noastre este un șir lung de acumulări succesive, marcate de opriri care ne deslușesc conturul și rațiunea lucrurilor din jur. Oricare ar fi escalele punctului, de la empatie la stres management, ceea ce va rămâne din aceste experiențe suntem noi, cei deveniți tot mai “adaptați” pentru călătoriile noastre.

Irina este una din structurile de baza în crearea, inovarea și adaptarea conținuturilor HPDI și un specialist în livrarea digitală, făcând acest tip de învățare accesibil, simplificat și concis atât pentru participanți, cât și pentru echipa internă.