Mihai Drideanu – HPDI

Mihai Drideanu

Trainer

Mihai încă învață. Are o curiozitate nativă care îl împinge să descopere lucruri noi în fiecare zi.

Ce învață? Orice!

Începând cu anul 2010 a lucrat în domeniul bancar unde a coordonat o echipă de vânzări. De-a lungul întregii experiențe a învățat foarte multe lucruri despre cum se formează și se dezvoltă echipele, dar și despre cum să gestionezi momentele dificile. În echipa HPDI a avut rolul de ambasador începând cu 2016. Iar din 2019 a devenit parte din echipa noastră de vânzări folosind mereu un mod empatic de comunicare.

În plus, își dorește să crească oameni nu doar în sala de team building, ci și în training -uri, fiind tot mai implicat în instrumentele digitale și webinariile HPDI. Contribuția să este una articulată, obiectivă și extrem de valoroasă datorită experienței practice pe care o aduce în prim plan.

Mihai este o persoană caldă, empatică, atentă la nevoile celor din jur. Consideră că una dintre cele mai mari provocări ale vieții de zi cu zi este să învețe să jongleze între rolurile din viața personală și cea profesională fiind pe rând om, soț, prieten, coleg.

În misiunea de a crește oameni se ghidează după următorul citat:

“If you can’t fly then run, if you can’t run then walk, if you can’t walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”

Martin Luther King Jr.