Mihnea Rădiță – HPDI

Mihnea Rădiță

Trainer

Mihnea a absolvit Facultatea de Marketing și Afaceri Economice Internaționale. Fiind o persoană extrem de ambițioasă, începând cu anul 2009 a condus o echipă de vânzări a unei companii bancare. Provocările întâlnite în procesul de vânzări, precum și lecțiile învățate până la acel moment, l-au încurajat să contureze programe de dezvoltare la nivelul echipelor pe care le-a coordonat atât în domeniul bancar, cât și în domeniul educației, alături de echipa HPDI.

De asemenea, din anul 2013 este trainer autorizat și facilitator în evenimentele de team building; el a elaborat și livrat o serie de concepte de training și team building cu conținut propriu.

În echipa HPDI a ajuns în 2017 ca parte a departamentului de vânzări pe care îl coordonează în prezent. În abordările sale se bazează pe etică, îmbunatățire continuă și curajul de a nu accepta “nu” atunci când vine vorba de idei inovatoare. Mihnea este membrul echipei care se asigură de fiecare dată că am cunoscut toate perspectivele unei probleme.

În plus, pe Mihnea îl puteți întâlni în sala de team building fiind speaker, facilitator și project manager pentru proiectele pe care le desfășuram.

Din 2020 își testează limitele fiind trainer în mediul online, unde pune experiență să în webinariile noastre.