Ozana Timar – HPDI

Ozana Timar

Ambasador

 

Ozana vine din aviație și este pasionată de educație și de greșeli: atât ale sale, cât și ale celorlalți. Lucrează cu personalul aeronautic din Europa în dezvoltarea abilităților non-tehnice, pentru a reduce numărul greșelilor umane și pentru îmbunătățirea siguranței.

Ca tip de personalitate este Teacher. Cu educația non-formală și dezvoltarea prin joc și joacă a cochetat de mică, de când era la cercetași. Tot acolo a învățat cum să lucreze în echipă și ce înseamnă să fii un lider bun.

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și un master în Management Aeronautic, la Universitatea Politehnică din București. A făcut planorism, îi place natura, psihologia, meditația, yoga, Ted Talk-urile și tot ce poate să o ajute să se dezvolte că om. Este o fire empatică și când era mică voia să schimbe lumea. Pentru asta a decis că va face tot ce poate pentru a îi ajuta pe cei din jur să devină cea mai bună versiune a lor.

Este formator acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației și trainer internațional acreditat de AESA (Agenția Europeana de Siguranță Aeronautică). Este pasionată de dezvoltarea abilitaților non-tehnice și crede că ele sunt cele care fac diferența în viața profesională.

Crede în ceea ce face, iar la cursuri o vei vedea mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie.

Colaborează cu echipa HPDI din 2020 pentru dezvoltarea de conținut și livrare de training-uri venind cu informații și experiență valoroase din domeniul medical și aviatic, atât online cât si offline.