Petru Păcuraru – HPDI
Vezi prezentare video

Petru Păcuraru

Trainer

Petru a absolvit Academia de Studii Economice, secțiunea Managementul Afacerilor, a urmat un master în Project Management la Kenessaw State University în SUA, precum și cursul Aspen Institute – Young Leaders Program.

Este fondator și Managing Partner al HPDI (Human Performance Development International) dar și consultant și coach în Project Management, Motivare, Leadership și Antreprenoriat. În plus, Petru este președintele Fundației Leaders, una dintre cele mai importante organizații non-guvernamentale din Romania care promovează leadership-ul.

În urma cu peste 11 ani, Petru a început colaborarea cu Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri internaționali, HPDI fiind reprezentantul exclusiv al trainerului american în Europa de Est. Împreună cu Jim Bagnola, Petru Păcuraru a fost implicat în servicii de consultanță, programe de Dezvoltare a Competențelor de Leadership, Comunicare, Customer Service, Team Management, Change Management și Coaching pentru mai mult de 50 de companii.

Printre clienții săi se numără companii importante, precum Hella Romania, Continental Automotive, Ecolor, Ecolab, FMLogistic, Cafea Fortuna, British American Tobacco, P&G, Recognos, Raiffeisen Bank, Hilton, McCann Erikcson, Frigoglass sau Arctic.

În 2004, Petru a adus în Romania rețeaua de B2B Enablers International, iar în 2006 s-a alăturat companiei Elevate Media ca investitor și a condus divizia de Multimedia. În 2008, a deschis un lanț de cafenele neconvenționale, o agenție de turism și un boutique de branding.  Începând din 2009, a fost consultant și ulterior partener pentru cel mai exclusiv centru de wellness din Romania, situat la 120 de metri deasupra Bucurestiului – Sky Wellness.

În 2013, Petru Păcuraru a câștigat premiul de Antreprenorul Anului, în cadrul ELA (Entrepreneurship & Leadership Awards).