Ștefan Vlad – HPDI

Ștefan Vlad

Ambasador

Ștefan este de profesie inginer, absolvind Universitatea Politehnică din București, în cadrul Facultății de Inginerie Electrică în anul 2016.

A început să lucreze de la vârstă de 14 ani din dorința de a se auto-întreține. A început în construcții, ulterior într-un magazin unde s-a ocupat de aprovizionare, vânzare și ulterior coordonarea acestuia. De aici a început dragostea pentru domeniul vânzărilor, unde activează de aproximativ 10 ani, făcând din asta mai mult decât un job: o pasiune.

În paralel a desfășurat mai multe activități: tehnician cadastru, inginer proiectare motoare electrice speciale, supervizor, brand ambassador.

Din anul 2016 este trainer- acesta fiind job-ul care i se potrivește cel mai bine. Îi permite să-și expună ideile, experiența și viziunea în fața participanților, reușind astfel să crească oameni. A început prin a face traininguri tehnice despre electrocasnice, ulterior traininguri de vânzări, tipologii de clienți și vânzători.

Dacă ar fi să sintetizeze conceptul de vânzări, doua idei stau la baza viziunii sale asupra întregului proces: “În vânzări cea mai bună minciună este adevărul” și “Nu te crede un vânzător de succes atunci când ai făcut o vânzare, ci atunci când din cumpărător îl faci clientul tău și revine la tine”.

Este ambasador HPDI din 2018 unde îmbogățește cursurile și team buildingurile noastre cu energie pozitivă, entuziasm, umor și proactivitate. De asemenea, abordează cu același entuziasm instrumentele digitale HPDI fiind o prezență constantă în webinariile pe care le desfășuram.