Veronel Guiman – HPDI

Veronel Guiman

Ambasador

Training-ul nu este un atribut al vârstei. Ci al experienței. Iar Vero lucrează din 2015 în acest domeniu pe care el îl consideră cel puțin.

provocator. Îi place să observe oamenii, iar o parte din maturitatea sa vine chiar de aici, din abilitatea de a vedea ceea ce este dincolo de aparențe.

Iar oamenii sunt interesanți, chiar dacă îi descoperi pe fiecare în parte sau în cadrul unui grup mai mare, indiferent dacă sunt din România ori din țări precum Ungaria, Cehia sau Marea Britanie. Iar Vero a avut ocazia să cunoască toate aceste culturi pentru că a livrat traininguri personalizate în fiecare dintre aceste țări. Cât despre participanți, Vero spune că au venit din 22 de țări, majoritatea Millennials și i-au oferit o experiență deosebită ca trainer. A reușit astfel să creioneze programe autentice, interactive, care se potriveau mănușă pe tiparul celor aflați în fața sa.

Nici teambuilding-urile nu i-au rămas străine. Începând cu anul 2015 s-a îndrăgostit de aceste programe în care dorința de interacțiune și pasiunea de a observa s-au împletit atât de natural. Așa se face că, în această perioadă, a lucrat în programe pentru companii precum HPE, Arctic, BCR, Raiffeisen Bank sau Allianz Tiriac.

Vero este un optimist incurabil. E omul care vede un lucru bun în fiecare experiență care îi încearcă voința. De aceea nu a mirat pe nimeni că, la 22 de ani, a scris cartea “Dușul cu motivație”, o colecție de sfaturi și metode pentru cei care doresc să își crească șansele de a-și atinge scopul. Adiacent, a publicat numeroase articole în publicații de profil precum Huffington Post, Cariere sau Manager.ro.

Vero este inițiatorul mai multor proiecte antreprenoriale. Prin intermediul acestora a luat prima oară contact cu domenii precum marketing online, tehnologie sau consultanță. El spune că învățarea este un proces continuu, iar fiecare experiență, reușită sau nu, are marele dar că îți arată ce mai ai de învățat.

Îi place să asculte mai mult decât să vorbească. Unii ar numi asta introvert cu părți de extroversie. Un lucru este sigur, însă. Dincolo de orice carte citită, de orice om întâlnit, Vero simte ca cele mai bune lecții le-a primit de la omul care l-a crescut: bunica sa.