Dress Smart 4 Business

Training despre Imaginea in Business

cere oferta

De ce Dress Smart 4 Business?

Se spune ca o imagine face mai mult decat 1000 de cuvinte. Mediul business nu este o exceptie, iar atentia la detalii si un stil personal desavarsit vor aduce un plus de valoare organizatiei. In plus, o tinuta potrivita personalitatii va aduce cu sine mai multa incredere in sine.

Cui se adreseaza acest training: oricarei persoane care isi doreste sa investeasca in propria imagine, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea.

Beneficii: intelegea importantei adoptarii unei tinute adaptate personalitatii si situatiei care vor conduce pe termen lung la o mai mare incredere in sine, la adaugarea unor elemente de diferentiere in mediul profesional.

Obiectivele cursului:

1

Reducerea achizitiilor ineficiente in domeniul vestimentar

2

Cunoasterea celor mai bune trucuri de adaptare a tinutei la forma corpului

3

Construirea unei garderobe de baza cu cat mai putine articole vestimentare

4

Imbunatatirea stilului vestimentar actual

Topicurile cursului:

Puterea culorilor in garderoba noastra de zi cu zi (casual si business)

Stiai ca starea interioara si emotiile iti influenteaza decizia de a alege culorile hainelor tale? Dar, si culorile pe care le porti iti pot schimba starea de spirit.

Tipuri de pigmentatie

Exista 6 tipuri de pigmentatie. Stii care este tipul tau de pigmentatie si cum poti sa il pui in valoare purtand culorile potrivite tie?

Forma corpului

Care sunt tipurile formelor corpului si cum putem avea un look echilibrat folosind anumite modele, materiale si printuri?

Stil personalizat

Te-ai intrebat vreodata ce mesaj transmiti oamenilor prin modul tau de a te imbraca?

Cumpara smart! Coduri vestimentare: Casual, Formal Casual, Formal.

Stii cum sa iti construiesti o garderoba de baza asa incat sa iti acopere toate nevoile? De cate ori nu ti s-a intamplat sa cumperi un obiectv vestimentar pentru ca arata asa de bine pe umeras? Realitatea a fost ca de fapt ai mutat-o pe umerasul din propriul dulap, nu ai ajuns sa o porti. De ce se intampla asta si cum putem evita astfel de situatii?

Agenda cursului:

09:00 – 09:30 – Welcome Coffee

09:30 – 10:45 – Curs

10:45 – 11:00 – Coffee Break

11:00 – 13:00 – Curs

13:00 - 13:30 - Concluzii

Metode folosite in curs:

- Exercitii si studii de caz

- Play Role

- Teme de lucru si exercitii

Articol training

Trainer

Marilena Petrache

Se spune ca o imagine face mai mult decat 1000 de cuvinte. Mediul business nu este o exceptie, iar atentia la detalii si un stil personal desavarsit vor aduce un plus de valoare organizatiei. In plus, o tinuta potrivita personalitatii va aduce cu sine mai multa incredere in sine....

citeste despre trainer:

Parerile clientilor nostri:

Hai sa invatam impreuna, scrie-ne!