Smart Masters

Training de Management prin Obiective

cere oferta

De ce Smart Masters?

Exista persoane care raman ancorate in exprimarea “managementul pe baza de rezultate”. Prin ancorate intelegem ca interiorizeaza expresia ca atare. Si atunci urmaresc doar rezultatele, fara sa mai tina cont de context, resurse (in special cele umane) si o strategie pe termenul lung. Exagerand putin, filozofia lor este simpla: “am obtinut rezultatul scontat – suntem buni.”; “nu am obtinut rezultatul dorit – nu suntem buni.”

Training-ul SMART MASTERS este ocazia optima pentru a afla si experimenta ce inseamna mai exact si cum ne poate ajuta managementul prin obiective.

Cui se adreseaza acest training: tuturor celor care doresc sa obtina rezultate pozitive pe o perioada lunga de timp, team leader-ilor, managerilor si celor care au ocazia sa fie project manageri pentru anumite programe dezvoltate atat in viata personala, cat mai ales in mediul profesional.

Beneficii: dobandirea celor mai valoroase informatii despre managementul SMART al echipelor, implicand totodata elemente de feedback, analiza SWOT si managementul timpului.

Obiectivele cursului:

1

Intelegerea conceptului de managementul prin obiective

2

Realizarea unui obiectiv SMART

3

Cunoasterea etapelor managementului prin obiective

4

Folosirea analizei SWOT

5

Urmarirea, evaluarea si oferirea feedback constructiv

6

Realizarea unui plan personal de implementare a conceptului de management prin obiective in practica profesionala de zi cu zi

Topicurile cursului:

Management prin obiective. De la concept la practica

Definirea conceptului si prezentarea efectelor sale imediate in cadrul echipelor care utilizeaza aceasta metoda de lucru. Minusuri si plusuri.

Obiective SMART

Daca privim obiectivele ca fiind rezultate masurabile ale activitatilor pe care le realizam, putem face apel la caracteristicile SMART, tocmai pentru ca planificarea sa fie si mai precisa.

Planificare/ Verificare/ Evaluare/ Feedback/ Coaching

Etapele managementului prin obiective. Cum planific?/ Cand verific?/ Ce evaluez?/ Cand, unde, cum si la ce dau feedback?/ De ce si cum imi antrenez colegii?

S.W.O.T.

Strenghts (puncte tari)
Weaknesses (puncte slabe)
Opportunities (oportunitati)
Threats (amenintari)

To Do List si hotii de Timp

Daca lucrezi din urgenta in urgenta, esti pompier, cadru medical U.P.U., ori ai un time management defectuos. Chiar si asa, daca vei obtine rezultatul dorit in timpul stabilit, nu vei avea timp sa te si bucuri de reusita. Iar pe termen lung, rezultatele negative nu vor intarzia sa apara. Invatam sa respectam Timpul.

Agenda cursului:

09:00 – 09:30 – Welcome Coffee

09:30 – 10:45 – Curs

10:45 – 11:00 – Coffee Break

11:00 – 13:00 – Curs

14:00 – 15:45 – Curs

15:45 – 16:00 – Coffee Break

16:00 – 17:00 – Curs

17:00 – 17:30 – Recapitulare

Metode folosite in curs:

- Exercitii si studii de caz

- Exemplificarea fiecarei teorii

- Metode experientiale

- Teme de lucru si exercitii

Articol training

Trainer

Alexandru Bușilă

Alexandru Busila este licentiat in sociologie si psihologie si master in Terapia Cognitiv Comportamentala. Este trainer autorizat ANC de peste 5 ani. Continental, Hella, Mondial, Microsoft, Procter & Gamble,Toyota Material Handling Romania, Honeywell, Expur, Travelport, Frigoglass, Arctic, Ceragon, FM Logistic, Raiffeisen sunt doar cativa dintre clientii sai pe partea de corporate iar in ceea ...

citeste despre trainer:

Parerile clientilor nostri:

Tin sa multumesc pe aceasta cale lui Alex pentru intelegerea de care a dat dovada la felul nostru de a fi. Felicitari!

- Andrei Popescu, Ecolab

Hai sa invatam impreuna, scrie-ne!