Tell your story

Training de Storytelling

cere oferta

De ce Tell your story?

Crestem si invatam cu ajutorul povestilor. Ele ne modeleaza si ne transmit primele invataturi. Tot prin intermediul lor intelegem notiuni teoretice despre comportament, atitudini, visuri si fenomene care depasesc uneori capacitatea noastra de conceptualizare teoretica.

Cui se adreseaza acest training: tuturor celor care isi doresc sa comunice cu pasiune si sa obtina emotiile potrivite din partea audientei.

Beneficii: intelegerea mecanismelor si dinamicii oferite de storytelling va ajuta participantii sa livreze mesaje motivationale si de business intr-un mod puternic si eficient, indiferent daca vorbitorul isi doreste promovarea brandului, vanzarea unui produs sau impartasirea unei viziuni cu alti angajati.

Obiectivele cursului:

1

Participantii vor sti cum sa dea viata datelor seci si informatiilor plictisitoare

2

Dobandirea abilitatii de a folosi storytelling-ul pentru a crea prezentari dinamice.

3

Intelegerea elementelor care ajuta publicul sa se identifice cu povestea prezentatorului.

4

Exersarea etapelor crearii, dezvoltarii si sustinerii unui discurs axat pe storytelling.

Topicurile cursului:

De ce storytelling-ul functioneaza

Elementele unei povesti cu obiectiv atins.

Ajustarea povestii la timp, spatiu si audienta

Impact in prezentare

Agenda cursului:

09:00 – 09:30 – Welcome Coffee

09:30 – 10:45 – Curs

10:45 – 11:00 – Coffee Break

11:00 – 13:00 – Curs

13:00 – 14:00 – Pranz

14:00 – 15:45 – Curs

15:45 – 16:00 – Coffee Break

16:00 – 17:30 – Curs

Metode folosite in curs:

- Exercitii si studii de caz.

- Exemplificarea fiecarei teorii prin exemple.

- Metode experientiale.

- Teme de lucru si exercitii.

Articol training

Trainer

Andrei Văcaru

" Creativitatea nu se masoara, se admira" - Andrei Vacaru Progresul s-a nascut din cele mai nebunesti idei. Creatorii au fost, in primul rand, curajosi. Sa fii creativ inseamna nu doar sa ai curajul de a incerca ceva nou ci si de a face asta cand toata lumea in jurul tau iti spune ca nu are sens. Pana si Pamantul a inceput sa se invarta in jurul Soarelui…mai intai in imaginatia unui "eretic"....

citeste despre trainer:
Articol training

Trainer

Cristian Francu

Cristian este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Desi are o diploma de economist, ii place sa se prezinte si ca arhitect... de poduri intre oameni. Se considera un adevarat "problem solver" si considera ca uneori e mai usor sa intelegi si sa rezolvi problemele altora, decat pe ale tale. Probabil fiindca in problemele tale esti de multe ori prea implicat (afectiv, emotiona...

citeste despre trainer:

Parerile clientilor nostri:

A fost un training deosebit, interactiv care a schimbat preconceptia unui training-curs in care "prezentatorul" preda subiectul si cei care sunt la training noteaza fara a participa activ.

- Dan Fara, Leoni

A fost o experienta noua pentru mine. Am invatat cum pot structura o poveste si cum pot sensibiliza oamenii din jurul meu.

- Mircea Lazar, Leoni

Am petrecut o zi placuta intr-un mod placut; am invatat lucruri noi pe care ma gandesc cum sa le aplic in munca mea zilnica (domeniul automotive). Mi-a placut felul in care Andrei ne-a "invatat".

- Roxana Radosan, Dura

Hai sa invatam impreuna, scrie-ne!