Time Masters

Training de Time Management

cere oferta

De ce Time Masters?

Stiai ca atat colegul, cat si seful tau isi doresc sa petreaca mai mult timp cu familia? Si ei vor sa plece acasa la ora 18:00. Si ei isi doresc sa termine proiectul la timp. Exista foarte multe metode si tehnici care sa te ajute sa-ti imbunatatesti relatia cu Timpul. De la sisteme complexe, softuri, agende electronice, aplicatii pentru smartphone pana la coloratele post it-uri, toate vin in intampinarea eficientizarii muncii noastre. Invata cum sa-ti stabilesti prioritatile si sa nu ajungi sa lucrezi din urgenta in urgenta.

Cui se adreseaza acest training: managerilor si viitorilor manageri; profesionistilor din departamente de IT, financiar-contabilitate, marketing, vanzari, client support, HR; oricarui profesionist al carui post presupune o buna organizare, planificare si prioritizare a sarcinilor.

Beneficii: dobandirea informatiilor cu privire la cele mai bune metode de gestionare a timpului, eficientizarea muncii si stabilirea prioritatilor.

Obiectivele cursului:

1

Valorificarea timpului si a importantei lui

2

Stabilirea obiectivelor clare pentru o mai buna organizare a timpului

3

Realizarea unei strategii pentru eficientizarea timpului (stabilirea prioritatilor, delegare)

4

Gestionarea sarcinilor, a timpului si a situatiilor de criza pentru o mai buna organizare

Topicurile cursului:

Timpul si importanta lui

Obiective SMART

Cele 4 cadrane ale sarcinilor

Cine ne mananca timpul

Principiul Pareto 80-20

Agenda cursului:

09:00 – 09:30 – Welcome Coffee

09:30 – 10:45 – Curs

10:45 – 11:00 – Coffee Break

11:00 – 13:00 – Curs

14:00 – 15:45 – Curs

15:45 – 16:00 – Coffee Break

17:00 – 17:30 – Recapitulare

Metode folosite in curs:

- Exercitii si studii de caz

- Exemplificarea fiecarei teorii

- Metode experientiale

- Teme de lucru si exercitii

Articol training

Trainer

Mihnea Rădiță

Mihnea este Business Development Partner in cadrul echipei HPDI. In ultimii 10 ani, a colaborat cu institutii bancare avand expertiza in domeniul vanzarilor, training-ului si facilitarii in cadrul team building-urilor.

Mihnea a absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale. Fiind o persoana extrem de ambitiosa, incepand cu anul 2009 a condus o echipa de vanzar...

citeste despre trainer:

Parerile clientilor nostri:

Am pornit intr-o calatorie contra timpului pe care am invatat sa-l apreciez.

- Mihai Gaia, Ecolab

Trainingul mi-a placut si mi-a oferit surpriza de-a avea mai mult decat o valoare teoretica. A fost un curs aplicat nevoilor si asteptarilor mele.

- Cristina Fratusnic, Honeywell

Nu m-as asteptat ca timpul sa treaca asa de repede pe durata evenimentului. Ciudat, nu, pentru un curs cu acest subiect? Imi explic asta prin optimismul, buna pregatire, organizarea si foarta buna structurare a informatiei pe cate ati aratat-o.
Vreau sa va multumesc pentru doza de uman si benefic cu care ne-ati delectat. Si pentru umor! 100% adevarat si original!
Daca sloganul vostru spune “Crestem oameni”, de fiecare data cand particip la un eveniment organizat de voi observ cu bucurie ca aveti grija sa ii cresteti intr-o mod frumos si autentic.

- Dina Mucuta, Medtronic

A fost un training in care ani s-au prezentat multe tehnici usor aplicabile in organizarea activitatilor de zi cu zi, in setarea obiectivelor proproo incat sa fim cat mai eficienti, dar si importanta alocarii timpului in egala masura in toate cele 3 zone: profesionala, personala si privata.

- Alina Cernat, Emerson

Hai sa invatam impreuna, scrie-ne!