Time Masters

Training de Time Management

cere oferta

De ce Time Masters?

Stiai ca atat colegul, cat si seful tau isi doresc sa petreaca mai mult timp cu familia? Si ei vor sa plece acasa la ora 18:00. Si ei isi doresc sa termine proiectul la timp. Exista foarte multe metode si tehnici care sa te ajute sa-ti imbunatatesti relatia cu Timpul. De la sisteme complexe, softuri, agende electronice, aplicatii pentru smartphone pana la coloratele post it-uri, toate vin in intampinarea eficientizarii muncii noastre. Invata cum sa-ti stabilesti prioritatile si sa nu ajungi sa lucrezi din urgenta in urgenta.

Cui se adreseaza acest training: managerilor si viitorilor manageri; profesionistilor din departamente de IT, financiar-contabilitate, marketing, vanzari, client support, HR; oricarui profesionist al carui post presupune o buna organizare, planificare si prioritizare a sarcinilor.

Beneficii: dobandirea informatiilor cu privire la cele mai bune metode de gestionare a timpului, eficientizarea muncii si stabilirea prioritatilor.

Obiectivele cursului:

1

Valorificarea timpului si a importantei lui

2

Stabilirea obiectivelor clare pentru o mai buna organizare a timpului

3

Realizarea unei strategii pentru eficientizarea timpului (stabilirea prioritatilor, delegare)

4

Gestionarea sarcinilor, a timpului si a situatiilor de criza pentru o mai buna organizare

Topicurile cursului:

Timpul si importanta lui

Obiective SMART

Cele 4 cadrane ale sarcinilor

Cine ne mananca timpul

Principiul Pareto 80-20

Agenda cursului:

09:00 – 09:30 – Welcome Coffee

09:30 – 10:45 – Curs

10:45 – 11:00 – Coffee Break

11:00 – 13:00 – Curs

14:00 – 15:45 – Curs

15:45 – 16:00 – Coffee Break

17:00 – 17:30 – Recapitulare

Metode folosite in curs:

- Exercitii si studii de caz

- Exemplificarea fiecarei teorii

- Metode experientiale

- Teme de lucru si exercitii

Articol training

Trainer

Mădălina Barbu

Madalina este trainer, facilitator de teambuilding, MC la evenimente, dar si project manager pentru programele HPDI unde reuseste de fiecare data sa aduca energie si buna dispozitie. Fiind o persoana organizata construieste programe de succes alaturi de partenerii nostri precum Raiffeisen Bank, Bancpost, Banca Transilvania, BRD, Unicredit, Printec, Petrom, Rompetrol, Lukoil, Continental Auto...

citeste despre trainer:
Articol training

Trainer

Time Masters

...

citeste despre trainer:
Articol training

Trainer

Irina Zecheru

Irina se recomanda ca fiind un trainer pasionat de oameni si tehnologie. Dupa studii de istoria artei in tara si strainatate si dupa cinci ani de livrat experiente de invatare (aka traininguri), Irina Zecheru poate spune cu o mare veneratie: ”inca invat”! Ce pot avea  in comun  arta si trainingul? Raspuns Irinei se afla in cuvintele unuia dintre artistii ei preferati. Paul Klee isi sint...

citeste despre trainer:
Articol training

Trainer

Daniel Furculesteanu

Daniel este pasionat de calatorii, fotografie, handbal, karaoke si cafea. A absolvit Specialitatea Statistica din cadrul Facultatii de Cibernetica a Academiei de Studii Economice urmand studii in diplomatie la Londra. In cei doi ani petrecuti in Regatul Unit a participat la numeroase activitati de voluntariat din cadrul Biroului de Turism si Consulatului Romaniei fiind si fotoreporter al ziarului ...

citeste despre trainer:

Parerile clientilor nostri:

A fost un curs util, prezentat intr-o maniera profesionista intr-o ambianta relaxanta.

- Raluca, Emerson

Am pornit intr-o calatorie contra timpului pe care am invatat sa-l apreciez.

- Mihai Gaia, Ecolab

Trainingul mi-a placut si mi-a oferit surpriza de-a avea mai mult decat o valoare teoretica. A fost un curs aplicat nevoilor si asteptarilor mele.

- Cristina Fratusnic, Honeywell

Nu m-as asteptat ca timpul sa treaca asa de repede pe durata evenimentului. Ciudat, nu, pentru un curs cu acest subiect? Imi explic asta prin optimismul, buna pregatire, organizarea si foarta buna structurare a informatiei pe cate ati aratat-o. Vreau sa va multumesc pentru doza de uman si benefic cu care ne-ati delectat. Si pentru umor! 100% adevarat si original! Daca sloganul vostru spune “Crestem oameni”, de fiecare data cand particip la un eveniment organizat de voi observ cu bucurie ca aveti grija sa ii cresteti intr-o mod frumos si autentic.

- Dina Mucuta, Medtronic

Sa daruiesti este un lucru valoros in viata. Multumim ca ai impartasit si ne-ai daruit din tolba ta de informatii. Keep up te good work.

- Anca, Honeywell

A fost un training in care ani s-au prezentat multe tehnici usor aplicabile in organizarea activitatilor de zi cu zi, in setarea obiectivelor proproo incat sa fim cat mai eficienti, dar si importanta alocarii timpului in egala masura in toate cele 3 zone: profesionala, personala si privata.

- Alina Cernat, Emerson

Multumesc pentru ajutorul dat; am reusit sa descopar ca timpul meu este cu adevarat pretios si fiecare secunda trebuie investita ca atare. In mod cert, aceasta incursiune in povestea utilizarii timpului ma va face sa prioritizez sarcinile.

- Roxana, Honeywell

Hai sa invatam impreuna, scrie-ne!