facebook

Training open de vanzari

 • Oabara lateralamenii de vânzări sunt cei mai expuşi evaluărilor, iar rezultatele lor sunt cele mai măsurabile. Oamenii de vânzări au o structură psihică ce îi face să reziste la cei 90% din prospecti care îi refuză în fiecare zi.

Trainingul de Vânzări Eficiente este centrat pe comportamentele şi tehnicile care produc o legătură personală cu clientul.  Este direcţionat către crearea de rezultate imediate.

Cui se adresează acest training: Tuturor persoanelor care îşi doresc să gestioneze în mod eficient şi performant oamenii cu care lucrează.

Beneficii: Acest training oferă instrumentele necesare pentru obţinerea celor mai bune rezultate din colaborarea cu cei din jur. Acestea se vor observa atât prin prisma îmbunatăţirii relaţiilor profesionale cât şi prin creşterea performanţei în proiectele realizate în echipă.

Durată:  1 ziimages

Data: 10 noiembrie

Loc de desfasurare: Bucuresti 

Obiective training:

La finalul trainingului participanţii vor:

 • Învăţa să genereze noi leaduri.
 • Învăţa conceptul de cross seling/up selling şi modalitatea în care îl vor aplica.
 • Face un plan de vânzări şi previziuni reale de conversie.
 • Afla cât de importantă este retenţia în relaţiile cu clienţii.
 • Face diferenţa între vânzări directe şi indirecte.
 • Face diferenţa dintre ‘hunting ‘si ‘farming’.
 • Învăţa care sunt elementele diferentiatoare care duc la ‘închiderea’ procesului de vânzare.
 • Afla cât de mult contează cunoaştera produsului şi cât de mult contează actul de vânzare.

Topicuri:

 • Prospecţia clienţilor /Baza de date /Planul de vânzări.
 • Cunoaşterea produselor, pieţelor, canalelor.
 • Abordarea clienţilor, întâlnirea, prezentarea, închiderea vânzării.
 • Atitudine şi cunoaştere în întâlnire şi în follow-up.strategie1
 • Contextul şi specificul actului de vânzare.
 • Retenţie şi Account Management.
 • Exerciţii şi studii de caz. 

Agenda:

09:00 – 09:30 –Welcome Coffee
09:30 – 10:45 – Curs
10:45 – 11:00 – Coffee Break
11:00 – 13:00 – Curs
14:00 – 15:45 – Curs
15:45 – 16:00 – Coffee Break
16:00 – 17:00 – Curs
17:00 – 17:30 – Recapitulare

Tarif: 120 Eur, TVA neinclus. Tariful acopera cursul, certificarea de la sfarsit, suportul de curs, pauzele de cafea si de masa de pranz.

petruTrainer: Petru Păcuraru

Petru este fondatorul HPDI (Human Performance Development International) din 2001 şi preşedintele Fundaţiei Leaders, cel mai cunoscut ONG din România ce promovează leadershipul. De peste 10 ani, HPDI îl reprezintă în Europa pe Jim Bagnola, unul dintre cei mai cei mai cunoscuţi speakeri internaţionali

Împreună cu acesta, Petru a fost implicat în servicii de consultanţă pentru peşte 30 de companii, pe programe de dezvoltare a competentelor de leadership, comunicare, customer service, team management, change management şi coaching.

 A absolvit Academia de Studii Economice, secţiunea Managementul Afacerilor, a urmat un master în Project Management cu Asebuss şi Kenessaw State University şi multe alte programe de training naţionale şi internaţionale. A fost implicat în AIESEC pe perioada facultăţii iar mai târziu s-a alăturat Leaders în identificarea şi creşterea masei de oameni care vor produce schimbări în societate. În 2008 a urmat programul de 1 an al Aspen Institute – Young Leaders Program.

Untitled

În 2004 a adus în România reţeaua de B2B Enablers Internaţional.În 2006 s-a alăturat companiei Elevate Media că investitor, şi a condus divizia de Multimedia printr-un proiect unic de publicitate indoor pe ecrane multimedia. În 2008 a deschis un lanţ de cafenele neconvenţionale, o agenţie de turism Tour Operatoare şi un boutiq de branding.  Din 2009 a fost consultant şi ulterior partener pentru cel mai exclusiv centru de wellness din România, la 120 de metri deasupra Bucureştiului – Sky Wellness.

În 2013 a câştigat premiul de Antreprenorul Anului în cadrul ELA( Entrepreneurship&Leadership Awards).

În prezent Petru este trainer acreditat A.N.C, consultant şi coach în project management, motivare, leadership, antreprenoriat şi proiecte complexe de dezvoltare, conduce HPDI ca Managing Partner.

A lucrat pe programe de Coaching şi training cu companii că SecpralPRO Instalaţii, Hella România, Continental Automotive, 4Ideas, Ecolab, FMLogistic, Gradinariu, Cafea Fortuna, British American Tobacco, Celestica, P&G,  Recognos, Raiffeisen Bank, Bunge PRIO, Flextronics, Hilton, McCann Erikcson, Scoala Internaţională, Frigoglass, Arctic, etc.

Testimoniale participanti la traininguri sustinute de Petru Păcuraru:

Petru este un adevărat profesionist, un prieten de nădejde şi un om de cuvânt. Că Managing Director pentru HPDI, el a ajutat direct compania mea în a găsi drumul cel bun către succes. Mulţumesc Petru!” George Mocanu, Owner, Phonetastic GSM România 

Petru este un profesionist foarte talentat şi o persoană care are o unitate antreprenorială extraordinară. Este un lider responsabil şi competent, care a fost capabil de a iniţia şi gestiona proiecte complexe cu succes. Îl recomandăm călduros pe Petru şi îi doresc mult succes în proiectele viitoare.–  Ovidiu Bujorean, Senior Manager GIST Iniţiative

 

“Petru este un partener excelent când vine vorba de proiecte dificile. Indiferent de complexitatea proiectului, Petru găseşte întotdeauna soluţia cea mai bună. Este întotdeauna o plăcere să lucrăm cu el.” – Stephan WillmsFounding Partner at Africa Enablers

Cine este organizatorul:

Înfiinţată în 2001, Human Performance Development Internaţional (HPDI) furnizează soluţii de leadership şi dezvoltare a resurselor umane prin training, coaching şi teambuilding.

Reprezentanţi ai lui Jim Bagnola în România, asigurăm evenimente de tip open şi cursuri personalizate pentru partenerii noştri, companii mari din ţară şi străinătate.

Ulterior, am dezvoltat servicii  anexe de consultanţă de tip business to business, ca reprezentanţi în România ai reţelei Internaţionale de B2B, Enablers International.

Câteva dintre companiile pentru care HPDI a lucrat în ultimele programe de tip open: Continental, BCR, Orange, BancPost, Unicredit Bank, Friesland, SecpralPro Instalaţii, Toyota Material Handling România, A&G Med, Industrial Access, Net Brinel, Raiffeisen Bank, Hilton, Sykes EEE, Leoni Wiring, Smithfield.

Pentru înscrieri sau alte informaţii suplimentare:

Mădălina Barbu madalina.barbu@hpdi.ro

tel: 0371 187 059, 0720 051 110

 

Lasă un răspuns

SUNA ACUM!
Inline
Inline