Un univers al invatarii digitale

Am lansat platforma de e-learning HPDI pentru a-ti oferi training-uri digitale la cel mai inalt nivel si pentru asta avem nevoie de un spatiu al nostru, pe care sa il visam intai si pe care sa-l tranformam apoi in realitate.

Uite ca momentul a venit si te invitam sa descoperi o noua lume HPDI, in care training-urile tale digitale sunt la un click distanta si raman acolo pe viata, pentru ca tu sa le poti relua ori de cate ori e nevoie, fara costuri suplimentare. Fiecare training este structurat pe module si poti vedea inca din start agenda prin care urmeaza sa treci. Dupa fiecare modul ai si o zona de verificare a cunostintelor, pentru a te asigura ca timpul tau a fost investit bine si ca acumulezi informatie.

O sa gasesti in universul nostru digital patru cursuri, gandite special pentru mediul digital, prezentate de patru traineri seniori, pe care poate i-ai cunoscut deja in webinarii, training-uri sau team building-uri: Petru Pacuraru – The Visionary, Madalina Barbu – The Organizer, Andrei Vacaru – The Voice si Alexandra Draganescu – The Energizer.

Te poti bucura de o reducere de 60%, valabila pana pe 20 octombrie, la toate cursurile, si daca vrei mai multe detalii despre cum sa te bucuri alaturi de toata echipa de platforma noastra de e-learning, te rugam sa ne dai de veste.

 

Am pregatit pentru tine si o serie de beneficii pe care platforma de e-learning le are asupra organizatiei:

 1. Creste productivitatea: e-learning-ul ofera informatii de ultima ora si ii lasa pe participanti sa invete in propriul ritm si stil, avand posibilitatea sa acceseze informatia de oriunde si oricand.
 2. Reduce timpul de invatare: Reducerea timpului de invatare este in legatura cu obiective de business precum:
 • Lansari mai rapide de produse/servicii
 • Imbunatatire procese
 • Aliniere rapida cu procese/produse noi
 • Integrare mai rapida a membrilor noi
 1. Crestere a profitului: Cunostintele si atitudinile echipei se traduc in castiguri financiare ale organizatiei
 2. Continut de training imbunatatit si implementare rapida: Training-urile digitale au o durată redusă si pentru modul in care suntem obisnuiti sa invatam in digital dar mai ales pentru capacitatea lor de personalizare a informatiei. Drumul de la nevoie la implementare e mai scurt azi si are un impact mai mare.
 1. Dezvoltarea organizatiei: adoptarea in intern a platformelor de e-learning duce la dobandirea de noi abilitati in echipa, dezvolta gandirea critica si reduce riscul de ineficienta.
 2. Cresti brand-ul de angajator si loialitatea fata de brand: dezvoltarea profesionala si personala e unul din factorii cheie pentru care oamenii aleg sa ramana sau sa recomande un loc de munca.
 3. Creste avantajul competitional: cu informatii de ultima ora si cunostinele necesare, echipa ta este mai pregatita sa actioneze strategic in raport cu concurentii.

 

www.digital.hpdi.ro

Leave a Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Story
Empatia este o alegere asumată și curajoasă