Valentina Grigorescu

Valentina a ajuns in echipa HPDI in 2014 in calitate de consultant. In 2017 a decis sa vina alaturi de noi in calitate de Learning Ninja fiind creator de continut de training si coordonator al echipei de ambasadori si consultanti.

A crescut si s-a format intr-o familie de artisti unde muzica i-a fost cea mai buna prietena. S-a visat pe scena si si-a urmat acest vis intreaga copilarie studiind pianul si muzica clasica.

In facultate, drumul si energia ei a capatat un alt sens. S-a alaturat organizatiei AIESEC pentru 4 ani, a calatorit in 2 continente pentru internship-uri educationale, a fost trainer, a organizat conferinte de leadership si a condus organizatia din orasul natal, Pitesti.

Si-a inceput cariera profesionala in vanzari, apoi crearea de continut de training soft skills si facilitare de team building.

Chiar daca muzica si activitatile artistice au ocupat un loc secundar, ea aduce creativitatea, spontaneitatea, arta si energia ei pozitiva in fiecare interactiune cu colegii si oamenii din jur, incearcand in fiecare zi sa fie un om mai bun.

Ii plac detaliile, culorile, animalele, lucrul in echipa si, mai ales, team building-urile.

Valentina este cea mai organizata si plina de liste persoana pe care o cunoastem. In viata de zi cu zi la birou este responsabila de gestionarea tuturor materialelor pe care le folosim in evenimente, dar si a proiectelor din organizatie.

In sala de training o gasim livrand teme de inteligenta emotionala si rezilienta emotionala. Din anul 2019 a decis sa accepte provocarea de a include cunostintele sale si in spatiul digital. Astfel ca, a dezvoltat continut pentru un training online de inteligenta emotionala. Mai mult decat atat, Valentina este unul dintre trainerii prezenti in webinariile organizate de echipa HPDI dezbatand teme precum disciplina, motivarea, inteligenta si rezilienta emotionala sau empatia.

Cand abordeaza un proiect de team building, este speaker, facilitator si project manager. De asemenea, gestioneaza cu multe idei noi echipa noastra de ambasadori, fiind totodata cea care ii recruteaza si ii ajuta sa treaca mai usor prin procesul de inductie.

 


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Valentina Grigorescu:

Ce spun oamenii despre Valentina Grigorescu: