Vasile Hodorogea

Vasile comunica de cand se stie. In mod organizat, insa, o face de doar 22 de ani. Job, pasiune si obiect de studiu, comunicarea l-a purtat mai intai prin radio si mai apoi prin marketing si l-a obligat sa se adapteze la medii profesionale variate, la tipuri diferite de companii si la diverse moduri de lucru. A invatat de foarte devreme ca intotdeauna comunicarea este cu, pentru si despre oameni.

A fost DJ la Radio Contact si mai apoi redactor-prezentator la Radio Romania. A fost copywriter de direct-mailing si apoi de publicitate. A scris si a produs evenimente corporate si evenimente publice, a gestionat conturi de publicitate si bugete de comunicare. A lucrat in si pentru agentii de publicitate (Grafitti BBDO, Grey Worldwide, Publicis, Wunderman si altele), a lucrat pentru branduri si companii importante: Dacia, Heineken, LG, Philip Morris, Brown Forman, Discovery, BAT, Muzeul Municipiului Bucuresti si multe altele. De asemenea, face Augmented Reality si interactive displays la ARworks.

A invatat teoria comunicarii la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti. Este licentiat in Comunicare Publica, are un Master in Managementul Institutiilor Mass-Media si un titlu de Doctor in Stiintele Comunicarii. Impartaseste deja de 10 ani din cunostintele sale teoretice si din experienta profesionala studentilor sectiei de Comunicare de la Facultatea de Litere.

„Educatia pentru comunicare ar trebui sa fie o forma de educatie continua, asumata individual ca o obligatie morala fata de familie, prieteni si comunitate”.

Fiind convins ca intuim cu totii aceasta necesitate, la HPDI Vasile va sustine training-uri de comunicare persuasiva si de comunicare asertiva, de tehnici de prezentare si de discurs public.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Ce spun oamenii despre Vasile Hodorogea: