Vero Guiman

Training-ul nu este un atribut al varstei. Doar al experientei. Din 2017 a pasit in echipa HPDI fiind convins ca toate experientele acumulate pana atunci l-au adus in punctul de a creste oameni.

Ii place sa ii observe pe cei din jur, iar o parte din maturitatea sa vine chiar de aici, din abilitatea de a vedea ceea ce este dincolo de aparente. Vero este un optimist incurabil. E omul care vede un lucru bun in fiecare experienta care ii incearca vointa. De aceea nu a mirat pe nimeni ca, la 22 de ani, a scris cartea “Dusul cu motivatie”, o colectie de sfaturi si metode pentru cei care doresc sa isi creasca sansele de a-si atinge scopul. Adiacent, a publicat numeroase articole in publicatii de profil precum Huffington Post, Cariere sau Manager.ro.

Contributia sa in zona continutului de training poate fi regasita mai ales in medi online prin sustinerea de webinarii si cursuri pe platforma digitala HPDI.

Cand nu este in fata camerei livrand traininguri, in viata de zi cu zi de la birou, Vero abordeaza clientii propunandu-le solutii pentru a creste oameni. Aduce in fiecare interactiune cu clientii noi elemente digitale de continut.

Vero este o persoana calda, constanta si cu o forta interioara foarte puternica, care este intr-o continua cautare a marilor intrebari despre viata. Este un foarte bun ascultator si cel mai mare cititor al echipei.

Superputerea lui este curajul.


Comentarii

Poza mare articol

Cursuri sustinute de trainer-ul Vero Guiman:

Ce spun oamenii despre Vero Guiman: