Vero Guiman

Pasionat de antreprenoriat și dezvoltare de business și implicat în proiecte antreprenoriale, Vero Guiman lucrează cu antreprenori, manageri și performeri care doresc să exceleze și să își depășească limitele în relația cu ei și cu oamenii din jurul lor. Angajamentele lui de consultanță acoperă Managementul Motivației, sistem ce ajută la creșterea motivației. În cadrul echipei HPDI ocupă funcția de Development Consultant, fiind activ în dezvoltarea portofoliului de clienți.

Pentru că îi place să lucreze cu oamenii, în interacțiunile one-to-one sau one-to-many, Vero provoacă cele mai importante motivații ale lor, pe care îi ajută să își atingă mai ușor obiectivele, prin tehnicile și întrebările potrivite. Tocmai de aceea livrează programe modelate după client.

De asemenea, are 3 ani de experiență în domeniul motivației, 4 țări europene și participanți din 22 de țări în portofoliu, fiind fondatorul serviciului SMS Motivațional și având apariții în media națională și internațională.

Vero Guiman lucrează cu antreprenori, manageri și performeri care vor să aibă o motivație crescută la nivel personal, profesional și organizațional. Angajamentele lui de training acoperă multiple aspecte ale motivației: engagement, productivitate, performanță, motivarea echipei, leadership, comunicare și performanță organizațională.


Comentarii

Poza mare articol

Cursuri sustinute de trainer-ul Vero Guiman:

Ce spun oamenii despre Vero Guiman: