Vero Guiman

Training-ul nu este un atribut al varstei. Doar al experientei. Iar Vero si-a petrecut ultimii 5 ani in acest domeniu pe care el il considera provocator. Ii place sa observe oamenii, iar o parte din maturitatea sa vine chiar de aici, din abilitatea de a vedea ceea ce este dincolo de aparente.

Iar oamenii sunt interesanti, chiar daca ii descoperi pe fiecare in parte sau in cadrul unui grup mai mare, indiferent daca sunt din Romania ori din tari precum Ungaria, Cehia sau Marea Britanie. Iar Vero a avut ocazia sa cunoasca toate aceste culturi pentru ca a livrat traininguri personalizate in fiecare dintre aceste tari. Cat despre participanti, Vero spune ca au venit din 22 de tari, majoritatea Millennials si i-au oferit o experienta deosebita ca trainer. A reusit astfel sa creioneze programe autentice, interactive, care se potriveau manusa pe tiparul celor aflati in fata sa.

Nici teambuilding-urile nu i-au ramas straine. Incepand cu anul 2015 s-a indragostit de aceste programe in care dorinta de interactiune si pasiunea de a observa s-au impletit atat de natural. Asa se face ca, in aceasta perioada, a lucrat in programe pentru companii precum HPE, Arctic, BCR, Raiffeisen Bank sau Allianz Tiriac.

Vero este un optimist incurabil. E omul care vede un lucru bun in fiecare experienta care ii incearca vointa. De aceea nu a mirat pe nimeni ca, la 22 de ani, a scris cartea “Dusul cu motivatie”, o colectie de sfaturi si metode pentru cei care doresc sa isi creasca sansele de a-si atinge scopul. Adiacent, a publicat numeroase articole in publicatii de profil precum Huffington Post, Cariere sau Manager.ro.

Vero este initiatorul mai multor proiecte antreprenoriale. Prin intermediul acestora a luat prima oara contact cu domenii precum marketing online, tehnologie sau consultanta. El spune ca invatarea este un proces continuu, iar fiecare experienta, reusita sau nu, are marele dar ca iti arata ce mai ai de invatat.

Ii place sa asculte mai mult decat sa vorbeasca. Unii ar numi asta introvert cu parti de extroversie. Un lucru este sigur, insa. Dincolo de orice carte citita, de orice om intalnit, Vero simte ca cele mai bune lectii le-a primit de la omul care l-a crescut: bunica sa.


Comentarii

Poza mare articol

Cursuri sustinute de trainer-ul Vero Guiman:

Ce spun oamenii despre Vero Guiman: