Learn – Adapt – Overcome| Editia 13 | 

cere oferta cere oferta

 

 

 

 

Intrucat nu e nimic ce ne infraneaza mai mult decat rezistenta la schimbare, iar vremurile nu ne dau de ales decat sa schimbam modul de lucru, ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu un kit gratuit de supravietuire in vremuri de lucrat de acasa.

Kitul consta in webinarii de o ora fiecare, cu subiecte de maxima atentie. Accentul se pune pe informatii practice, pe cunostinte si abilitati necesare modului de lucru remote, iar continutul este adaptat mediului digital.

Webinarile din perioada 15 – 19 iunie sunt:

– Joi, 18 iunie, 11:00 – 12:15, Vanzare si decizie, Traineri: Mihai Drideanu & Mihnea Rădiță
– Vineri, 19 iunie, 11:00 – 12:15, Fitness Emotional, Traineri: Gina Bulai & Mădălina Barbu

 

Obiectivele cursului:

1

Learn

2

Adapt

3

Overcome

4

Have fun

Topicurile cursului:

Cine sunt - o intrebare cu raspuns neasteptat

Procesul de auto-cunoastere doare, dar beneficiul e mai mare decat sacrificiul. Dupa acest webinar poti incepe sa mergi pe poteca controlului de sine, a proactivitatii si a cresterii personale adaptata tie ca individ.

Da valoare timpului tau

Intr-o perioada aglomerata in care timpul este cea mai valoroasa resursa....noi te intrebam: Cum iti cheltui tu timpul? Impreuna descoperim cum ne organizam, cum facem tehnologia aliatul nostru de pret in lupta cu timpul, cum gestionam multitasking-ul si cum ramanem eficienti intr-un timp rezonabil astfel incat sa ne ramana timp de investit in noi si familie.

Vanzare si decizie

Clientii vor sa fie multumiti si aleg servicii/produse pentru a obtine aceasta stare,ridicand constant nivelul asteptarilor.Totodata,angajatii implicatii in interactiune cu clientii afirma tot mai des ca se confrunta cu o mai mare rezistenta la cumparare,schimbare si dialog din partea acestora

Fitness Emotional

Cu totii stim ca a face miscare este un obicei sanatos. Cu toate acestea, cat de multi facem acest lucru? Asa cum uneori asociem miscarea cu o anumita idee care ne opreste tocmai din a o practica, la fel se intampla si cu fitness-ul emotional.  Haideti sa trecem in revista mituri si idei despre emotii pe care cu totii le avem, si sa ajungem apoi sa ne apropiem de fitness-ul emotional intr-o maniera care sa il faca mai placut si mai usor de abordat pentru noi toti.

Agenda cursului:

11:00 - 12:15

Metode folosite in curs:

- Prezentare

- Discutie

- Intrebari

- Exemple

Parerile clientilor nostri:

Iti mai recomandam urmatoarele traininguri:

Hai sa invatam impreuna, scrie-ne!