Webinar Jim Bagnola: The Path of Servant Leadership

cere oferta

Glorificarea liderului este unul dintre cele mai intalnite modele de apreciere sociala. Dusa pana la punctul in care liderul are niste abilitati nemaintalnite, legendare, pe alocuri chiar ezoterice. Ceea ce se intampla si in zilele noastre, la o alta scara.

Liderii invata ce calitati trebuie sa dispuna, cum se pozitioneaza si cum se diferenteaza. Cum se evidentiaza ca lideri. Insa nu totdeauna leadershipul a fost mai mult despre lider si mai putini despre adepti. Nu mereu gloria a revenit preponderent liderului, devenit capitol in manualul de istorie.
Servant leadership este manualul liderului umil. Fie ca e Dalai Lama, fie ca e Papa Francisc, fie ca e un soldat anonim care a salvat o echipa intreaga prin curajul si altruismul de care a dat dovada, a venit vremea sa glorificam liderul servant.

Acest webinar portretizeaza leadershipul in care adeptii sunt la fel de importanti pe cum este liderul. In care nu doar calitatile nemaintalnite aduc succes si glorie, ci si decenta, lipsa orgoliului si puterea vulnerabilitatii sunt ingrediente de legenda.

Obiectiv:
Acest webinar evidentiaza comportamente de baza necesare actului de leadership. Normalizarea portretului de lider, a carei caracteristica este atentia catre misiune si adepti, mai curand de propria imagine si propriile beneficii.

Investitia ta: 69 euro + TVA

Pachete de discount:

Invatarea merita impartasita si pentru asta avem pachete speciale pentru tine si colegii tai:

Pentru 2 persoane se aplica o reducere de 5%.
Pentru 3 persoane se aplica o reducere de 10%.
Pentru grupuri mai mari de 3 persoane se aplica o reducere de 15%.
Daca ai participat la webinarul lui Jim Bagnola – Building the Positive Mindset, primesti o reducere de 5%

Obiectivele cursului:

1

leader+followers= leadership

2

conceptul de servant leadership si utilitatea lui

3

atitudini si comportamente in actul de leadership

Topicurile cursului:

Care este liderul de care avem nevoie?

De la glorie la autentic, de la extraordinar la normal

30 de secunde de curaj si 1 kg de moralitate, ingredientele celei mai gustoase prajitura

Agenda cursului:

16:00 - 18:00

Metode folosite in curs:

- Prelegere

- Discutie

Articol training

Trainer

Jim Bagnola

Jim Bagnola este speaker international si executive coach, devenind in urma cu 6 ani CSP (Certified Speaking Professional). Aceasta distinctie il include in topul speakerilor din America de Nord. Jim a fost inclus si in "Top 30 lideri profesionisti din lume" in perioada 2006 - 2010 de catre Leadership Gurus International. Jim a colaborat cu companii precum: Shell Oil Company, Kroger Company, US Se...

citeste despre trainer:
Articol training

Trainer

Andrei Văcaru

" Creativitatea nu se masoara, se admira" - Andrei Vacaru Progresul s-a nascut din cele mai nebunesti idei. Creatorii au fost, in primul rand, curajosi. Sa fii creativ inseamna nu doar sa ai curajul de a incerca ceva nou ci si de a face asta cand toata lumea in jurul tau iti spune ca nu are sens. Pana si Pamantul a inceput sa se invarta in jurul Soarelui…mai intai in imaginatia unui "eretic"....

citeste despre trainer:

Parerile clientilor nostri:

Iti mai recomandam urmatoarele traininguri:

Hai sa invatam impreuna, scrie-ne!